Ondernemend Nyenrode Podcast: “Verspil geen tijd, start direct met ondernemen”

Fokke de Jong, founder van SuitSupply, in gesprek met studenten van Nyenrode

7 december 2021
Community

In deze podcast-aflevering staat het verhaal van Fokke de Jong, ondernemer en oprichter van de Suitsupply centraal. De man die half Nederland in een pak hijst, recht door zee is en aan de studenten adviseert direct te starten met ondernemen. De interviewers, Jan Anne Amelink en Ole Bos spraken een gezellige, uitgesproken en ambitieuze ondernemer, luister naar het gesprek van twee nieuwsgierige studenten met Fokke de Jong.

De Ondernemend Nyenrode Podcast is vanaf nu te beluisteren op bekende podcast kanalen zoals Apple PodcastSpotifyGoogle Podcast, StitcherDeezer en Pocket Casts. Abonneer je via jouw favoriete kanaal, dan weet je zeker dat je geen aflevering mist.


De Ondernemend Nyenrode podcast is een joviale podcast waarin ambitieuze nieuwsgierige studenten willen leren van succesvolle ondernemers en CEO’s. Hoe verliep hun reis van student naar succes? Wat waren cruciale momenten in hun carrière? Van welke fouten worden ze nu nog zwetend wakker? En welke adviezen hebben ze voor de ondernemers van morgen?

Ondanks de levenservaring van de geïnterviewden, garanderen de goedgebekte gastheren met slimme rubrieken in een studentikoze sfeer, verrassende lessen, boeiende verhalen en een reward for life! 

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.