Selectie van kandidaten voor MSc-scholarships

30 augustus 2017
Onderwijs

Op maandag 12 juni vonden op Nyenrode interviews plaats van donateurs van scholarships met potentiële studenten voor de full-time MSc in Management opleiding.

De donateurs van de scholarships zijn alumni van de universiteit. Zij dragen zorg voor talenten die zonder financiële hulp een studie aan Nyenrode niet kunnen bekostigen.
 
Omdat een goede klik tussen donateur en student belangrijk is, zijn de interviews door (vertegenwoordigers van) de donateurs gehouden. Die varieerden qua leeftijd van 25 tot en met 82 jaar. Waarmee dan toch bewezen is dat men nooit te oud of te jong is om bij te dragen aan de toekomst van anderen.
 
Van de in totaal 15 scholarship-kandidaten was bijna de helft in persoon aanwezig op Nyenrode. De andere helft wachtte in alle windstreken in spanning af, totdat er via Skype gebeld zou worden.


De donateurs selecteerden in totaal negen toekomstige MSc-studenten voor een beurs. De scholarships en het selectieproces van de studenten worden gefaciliteerd door Stichting Nyenrode Fonds.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws of de L.E.S. Nieuwsbrief voor nieuws over onze kernwaarden Leadership Entrepreneurship Stewardship.