TEDxNyenrodeUniversity – koop nu je kaartje!

12 januari 2023
Community

Nog een aantal weken te gaan en dan vindt TEDxNyenrodeUniversity plaats. Tijdens dit evenement, met als thema Think Upside Down, zullen verschillende sprekers met verschillende achtergronden ons inspireren om Upside Down te denken.

Zoals bijvoorbeeld Ralf Wetzel, professor Organisation & Applied Arts, die onthult waarom leiders en bestuurders veel van clowns kunnen leren. Of Charlotte Melkert, die in haar talk uitlegt hoe zij en haar tweelingzus Fleur een tech bedrijf hebben neergezet dat bijdraagt aan een meer inclusieve wereld en hoe ze op weg zijn de wereld te veroveren. Maar ook Niek van den Adel, die in 2010 een motorongeluk kreeg. Dit ongeval veroorzaakte een dwarslaesie, waardoor hij vanaf de borst verlamd raakte. Hij deelt in zijn talk zijn lessen over veerkracht.

TEDxNyenrodeUniversity Think Upside Down vindt plaats op 2 februari 2023 van 14.00 uur tot 17.00 uur. Kaartjes om er online bij te zijn kosten € 7,77 en zijn hier verkrijgbaar.

TEDxNyenrodeUniversity Think Upside Down is een onafhankelijk georganiseerd evenement in licentie van TED en beleeft haar vuurdoop op 2 februari 2023.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.