Collegereeks Bedrijfskunde voor de makelaardij

Breukelen
1 oktober 2024
6 colleges
van 15.30 - 19.30 uur
Nederlands
€ 2.695 (exclusief btw)

 

Sta jij als makelaar of taxateur voor de uitdagingen van een steeds dynamischer wordende vastgoedmarkt? Wil je je kantoor naar nieuwe hoogten tillen en jezelf onderscheiden als een visionaire leider in de branche? Volg dan de collegereeks ‘Bedrijfskunde voor de makelaardij'.

In deze collegereeks van zes colleges nemen sprekers uit het bedrijfsleven je mee op een reis van zelfontdekking en professionele groei. Leer hoe je een stabiel kantoor neerzet met een kristalheldere missie en effectieve strategieën. Ontdek hoe je jezelf en je kantoor positioneert als een onmisbare speler in de markt, klaar om te reageren op veranderingen en zelfs vooruit te lopen op de trends.


 • Theorie gekoppeld aan de praktijk
 • College van experts uit het bedrijfsleven

Wat levert deze collegereeks jou op?

Na het volgen van de collegereek heb je kennis, inzichten en vaardigheden die je helpen om:

 • Een duidelijke missie en strategie te ontwikkelen voor je kantoor.
 • Effectief leiding te geven en samen te werken met je team.
 • Jezelf en je kantoor te positioneren als een onderscheidende speler in de markt.
 • Sterke klantrelaties op te bouwen en te onderhouden met behulp van innovatieve technologieën zoals AI.
 • Creatieve oplossingen te vinden en vernieuwing te stimuleren in een snel evoluerende branche.

We bieden dit programma aan in samenwerking met  NVM (Academie voor Vastgoed)

Van wie krijg je college?

Tijdens de collegereeks Bedrijfskunde voor de makelaardij brengen sprekers je de kneepjes van het vak bij, met sterke cases uit de praktijk.                         

De hoogleraren en experts

Sprekers zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Universitair hoofddocent
Jeroen van der Velden is universitair hoofddocent Strategy Alignment en directeur van het Center for Strategy, Organization & Leadership aan Nyenrode Business Universiteit. Hij is gefascineerd door de manier waarop nieuwe technologieën organisaties en het dagelijkse leven van mensen beïnvloeden en veranderen.
Drs. Yousri Mandour
Partner
Yousri Mandour is partner bij Lobster Company, auteur en lecturer aan Nyenrode Business Universiteit. Yousri laat zien hoe je door echte verandering en vernieuwing te omarmen, structureel bouwt aan een toekomstbestendige organisatie.
Hoogleraar
Als organisatieadviseur heeft Jaap van Muijen zich gespecialiseerd in het vertalen van strategische keuzes van nationale en internationale organisaties naar het gewenste leiderschap in die organisaties en dan vooral in de hogere echelons.
Julian Stevense
Julian Stevense
Kerndocent
Julian Stevense is executive lecturer Strategische Positionering voor de Executive Education opleidingen en het Modulair Executive MBA bij Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast is hij founder van Brandgurus en auteur van De perfecte positionering.
Wessel Berkman
Wessel Berkman
Ondernemer en oprichter
Wessel Berkman is oprichter van De Commerciële Revolutie, The Social Selling Company en Employee Growth Factory. Wessel is expert op de gebieden: commercie/marketing, nieuwe business modellen en leiderschap/HRM. Hij is een inspirerende ondernemer die je uitdaagt buiten je eigen comfort zone te gaan. Naast veelgevraagd spreker is hij ook auteur van verschillende management bestsellers.
Jeff Gaspersz
Hoogleraar
Jeff Gaspersz is hoogleraar Innovatie. Met inzichten en ideeën helpt hij leiders bij het ontwikkelen van innovatiekracht. 'We kunnen alleen kansen zien en benutten als we innovatief zijn. Het wordt de nummer één competentie.'

Wat ga je doen?

Tijdens 6 colleges geven experts hun visie en vertellen zij vanuit hun ervaring over de belangrijkste principes en inzichten.

Thema's

Het programma bestaat onder andere uit deze onderwerpen:

 • Ondernemen - Jeroen van der Velden
 • Strategische vernieuwing - Yousri Mandour
 • Leiderschap - Jaap van Muijen
 • Strategische positionering - Julian Stevense
 • Klantrelaties en A.I. - Wessel Berkman
 • Innovatie - Jeff Gaspersz

De inhoud van het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Voor wie?

Je bent (bedrijfs)makelaar en/of taxateur met een eigen kantoor.

Data en tijden

De colleges vinden plaats op:

 • 1, 8 en 15 oktober 2024
 • 5, 12 en 19 november 2024

De colleges starten om 15.30 uur en eindigen om 19.30 uur.

Meld je nu aan

Aanmelden voor de collegereeks Bedrijfskunde voor de makelaardij doe je via de aanmeldbutton. Je wordt hiervoor doorverwezen naar de website van onze samenwerkingspartner Academie voor Vastgoed.

Wat zijn de kosten?

De investering voor de collegereeks Bedrijfskunde voor de makelaardij is € 2.695-, per persoon  (exclusief 21% btw). 

Dit bedrag is inclusief een lichte maaltijd. Je ontvangt de factuur van onze samenwerkingspartner NVM/Academie voor Vastgoed. Je ontvangt een deelnamecertificaat van Academie voor Vastgoed en Nyenrode Business Universiteit.

Kosteloos annuleren is uitsluitend mogelijk per e-mail tot 4 weken voor de aanvangsdatum. Na die datum ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. 

Annulering dient altijd schriftelijk te geschieden.

*Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.