Collegereeks Organisatie 4.0

Breukelen
7 september 2023
2 maanden - 6 colleges
15.00 - 19.00 uur
Nederlands
€ 2.595 (excl. btw)

Leiderschap en organiseren in de nieuwe realiteit

Is jouw organisatie helemaal afgestemd op de nieuwe realiteit? Deze tijd vraagt om een andere manier van organiseren en leidinggeven. Een wendbare organisatie betekent niet alleen een andere strategie met nieuw leiderschap, maar ook een nieuwe ordening van de organisatie. De taak van de HR-professional is de organisatie te helpen om wendbaar te blijven. De wendbaarheid en het lerend  vermogen van medewerkers vormen in alles de sleutel tot een succesvolle organisatieontwikkeling. HR is hierbij dé kritische succesfactor.  

 • Verbetert jouw positie in de markt
 • Concreet en toepasbaar
 • College van experts uit de praktijk

Tijdens de Collegereeks Organisatie 4.0 krijg je de nieuwste inzichten en handvatten van sprekers. Zij delen hun strategieën om met de juiste instrumenten op een nieuwe toekomstbestendige manier te organiseren.

Dit programma bieden we aan in samenwerking met PW. academy.

Wat levert het je op?

 • Je weet hoe je de organisatie kan zien als flexibel geheel dat je kunt ontwerpen en zodanig kunt inrichten dat de organisatie een wendbaar geheel wordt dat kan mee-ademen met veranderende omstandigheden;
 • Je kan de effectiviteit van de organisatie verbeteren met inachtneming van de cultuur en waarden van de organisatie op basis van de strategische doelstellingen;
 • Je weet het potentieel van medewerkers te maximaliseren en help je hen met het versterken van hun bijdragen ter bevordering van het succes van de organisatie; 
 • Je beoordeelt als HR wat er binnen een organisatie gebeurt en vervolgens voer je een interventie uit om te proberen positieve verandering te creëren; 
 • Je weet het menselijk gedrag in lijn te brengen met de strategie, structuren, processen en bedrijfsdoelstellingen van de organisatie.

Van wie krijg je college?

Tijdens de collegereeks Organisatie 4.0 delen ervaren docenten de nieuwste inzichten en handvatten. Zij delen hun strategieën om met de juiste instrumenten op een nieuwe toekomstbestendige manier te organiseren.

Hoogleraren en experts

 • Dr. Mike Hoogveld - Creating future-proof organizations: speaker, author, researcher and advisor
 • Prof. dr. Ron Meyer - Directeur van Center for Strategy & Leadership en hoogleraar Strategisch Leiderschap bij Tias Business School
 • Evert Bleijenberg - Oprichter Swarm Organisation
Rob Blomme
Hoogleraar
Robert Jan is hoogleraar Organisatiegedrag. Zijn onderzoek betreft psychologische, sociologische, humanistische en institutionele aspecten van organisatiegedrag en -ontwikkeling.
Pascale Peters
Hoogleraar
Prof. dr. Pascale Peters is Hoogleraar Strategisch Human Resource Management.
Hoogleraar
Lidewey is hoogleraar Organisatorisch Leiderschap en Strategisch Talent Management. Als denker en adviseur slaat ze een brug tussen theorie en praktijk. Daarbij staat de toekomst van werk centraal.
Deze sprekers zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Wat ga je doen?

Tijdens de collegereeks Organisatie 4.0 worden onder andere deze thema's behandeld:

 • College 1 - Humane organisatieontwikkeling
 • College 2 - ‘Control’ houden binnen een wendbare organisatie 
 • College 3 - Future Proof Organiseren in 5 stappen
 • College 4 - Strategisch Leiderschap in het Digitale Tijdperk
 • College 5 - De organisatie van de toekomst
 • College 6 - Duurzaam HRM is dé succesfactor in een razendsnel veranderende kennismaatschappij

De inhoud van het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Voor wie?

Je bent HR-professionals en je hebt in je werkomgeving te maken met de transitie van je organisatie in een wendbare en lerende organisatie. Ook past de collegereeks goed bij HR-professionals die binnen organisaties op het punt staan om deze werkmethoden en nieuwe inzichten te gaan doorvoeren (of dit overwegen). Denk hierbij aan de volgende functies: HR-manager, businesspartner, HR-adviseur.

Data en tijden

De collegereeks vindt plaats op:

 • 7, 13, 21 en 28 september 2023
 • 5 en 12 oktober 2023

Meld je nu aan

Aanmelden voor de collegereeks Organisatie 4.0 doe je via de aanmeldbutton. Je wordt hiervoor doorverwezen naar de website van onze samenwerkingspartner PW. academy

Wat zijn de kosten?

De investering voor de collegereeks Organisatie 4.0 is v.a. € 2.595,-  (exclusief 21% btw). Dit bedrag is inclusief een lichte maaltijd. Je ontvangt de factuur van onze samenwerkingspartner PW. academy. Je ontvangt een deelnamcertificaat van PW. academy en Nyenrode Business Universiteit.

Kosteloos annuleren is uitsluitend mogelijk per e-mail tot 4 weken voor de aanvangsdatum. Na die datum ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. 

Annulering dient altijd schriftelijk te geschieden.

*Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.