Collegereeks Real Estate voor de B.V. taxateur

Breukelen
21 maart 2023
3 dagen
Nederlands
€1250,- excl. BTW

Om te voldoen aan de vastgestelde kwaliteitsnorm van de beroepsgroep is het up-to-date houden van je vakkennis essentieel en verplicht.

Nyenrode Business Universiteit biedt dit jaar voor het eerst een ‘’Collegereeks Real Estate’’ specifiek voor de BV taxateur waarmee deze volledig aan de PE verplichting van het NRVT voldoet.

Voor wie?

De collegereeks Real Estate is ontwikkelt voor taxateurs die zijn ingeschreven bij het NRVT in de kamer BV. Uiteraard zijn de cursusdagen ook bij uitstek geschikt voor andere vastgoedprofessionals die zich willen verdiepen op het gebied van vastgoed.

Data en tijden

De collegereeks gaat op 21 maart 2023 van start en vindt plaats bij Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Iedere dag start om 13.30 uur en eindigt om 20.00 uur.

  • Dag 1: Dinsdag 21 maart 2023
  • Dag 2: Dinsdag 18 april 2023
  • Dag 3: Dinsdag 10 oktober 2023

Wat zijn de kosten?

De investering voor de volledige collegereeks Real Estate inclusief de E-learning is €1250,- exclusief btw.

Nyenrode Business Universiteit is niet aangesloten bij het STAP-register. Voor deze opleiding is geen STAP-budget mogelijk.
*Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.