Intervisiegesprekken | P.O. Assurance

Breukelen
3 dagen
Nederlands
€ 500,- (excl. btw) per praktijkjaar

Ben jij gestart met de Praktijkopleiding en wil je de Intervisiegesprekken gaan volgen? Dat kan bij Nyenrode Business Universiteit. Bij de Intervisiegesprekken ligt de nadruk op de ontwikkeling van een goede beroepshouding en communicatieve vaardigheden, welke bijdragen aan jouw ontwikkeling tot een Robuuste Accountant.

Intervisiegesprekken: Wat houdt dat in?

Tijdens de intervisiebijeenkomsten ga je in op dilemma’s of knelpunten van (geanonimiseerde) werksituaties en bespreek je hier mogelijke oplossingen voor. Ook leer je elkaar op een coachende manier te bevragen en feedback te geven. Zo kom je tot diepere inzichten rondom je eigen kwaliteiten, valkuilen, ontwikkelpunten, gedragspatronen en handelen in samenwerkingen. 

Klik hier om je aan te melden.

Wist je dat?

Voor de professionele ontwikkeling van accountants is het voeren van intervisiegesprekken een bewezen en effectieve methode. Intervisie is een manier waarbij je vakgenoten uitnodigt om mee te denken over persoon- en functiegebonden vraagstukken uit de eigen werksituatie. Wanneer je op een serieuze wijze omgaat met deze intervisiegesprekken bevordert het je functioneren op juist die punten waar jij tegenaan loopt.

Startmomenten

Door het jaar heen starten we met een intervisiegroep zodra 6 tot 8 studenten zich hebben aangemeld. Daarna ontvangen alle trainees een datumprikker zodat de contactmomenten goed te combineren zijn met de werk- en privéagenda.

De Intervisiegesprekken volg je in de eerste twee jaar van de Praktijkopleiding.
Zowel in jaar 1 als jaar 2 bestaan de intervisiegesprekken bij Nyenrode uit een digitale kick-off (1 uur) en 2 fysieke intervisiebijeenkomsten.

Bij alle contactmomenten is er een intervisiecoach aanwezig. 

Deelnamevoorwaarden

  • Je bent toegelaten tot de Praktijkopleiding Assurance;
  • Je hebt toestemming van je stagebureau voor deelname aan de Intervisiegesprekken bij Nyenrode;

Klik hier om je aan te melden

De Coaches

Margreeth Kloppenburg
Margreeth Kloppenburg
Coach, trainer
Margreeth Kloppenburg haar missie is om professionals te helpen goed werk te verrichten, als in ‘excellent, ethical and engaged’. Ze was vaste columnist van Accountant, initiatiefneemster van The Accountables, auteur/redacteur van de bundel Artikel 5, de beroepseer van de accountant en is voorzitter van de Faculty Ethiek, cultuur & gedrag (NBA). Tijdens intervisie werkt ze aan 3 zaken: een goed en veilig gespreksklimaat, verschillende intervisiemethoden en toepasbare intervisievaardigheden.
Thijs Sins
Projectmanagement coach en trainer
Thijs Sins is een filosoof en intervisie-coach. Hij helpt mensen hun potentieel te bereiken door middel van zelfreflectie en open communicatie. Hij gelooft dat door het begrijpen en onderzoeken van onze ideeën en waarden, we een dieper begrip van onszelf en de wereld om ons heen kunnen verkrijgen, en daarmee winnen we aan vrijheid. En dat wil toch iedereen?