Modulair Executive MBA - Thesis PP

Breukelen
na afronden van alle andere modules
12 maanden
8-10 uur per week
Nederlands
€ 9.345,- (btw vrij)

Je sluit het volledige Modulaire MBA programma af met het schrijven van een scriptie. Het onderwerp is een door jou gekozen praktisch managementvraagstuk, dat je op wetenschappelijk onderbouwde manier onderzoekt. De resultaten uit het onderzoek vertaal je naar aanbevelingen voor je organisatie. Met deze module kan je starten, als je alle andere modules hebt afgerond. Na het afronden van je scriptie, ontvang je een geaccrediteerd MBA-diploma.

  • Inhoud scriptie afgestemd op werkveld deelnemer
  • Persoonlijke begeleiding
  • Modulaire opzet programma

  Wat levert het je op?

  • een academisch en praktisch toepasbaar onderzoek
  • zicht op de ontwikkeling van persoonlijke competenties
  • een geaccrediteerd MBA-diploma

  Wat ga je doen?

  De thesis staat in het teken van een praktisch managementvraagstuk uit je eigen organisatie. Het resultaat moet zowel academisch verantwoord als praktisch bruikbaar zijn. De eindpresentatie en verdediging van je scriptie geven daarnaast ook zicht op de ontwikkeling van je persoonlijke competenties. 

  De module rond je binnen 12 maanden af en bestaat uit:

  • het formuleren en verifieren van de onderzoeksvraag;
  • het schrijven van de scriptie;
  • scriptie presenteren en verdedigen.

  Tijdens het schrijven van de scriptie krijg je persoonlijke begeleiding.

  Stel zelf je MBA samen

  We begrijpen dat het combineren van werk, studie en privéleven best een uitdaging is. Daarom hebben wij een Modulair MBA programma ontwikkeld. Je stelt zelf je MBA samen en volgt dan 1 of meerdere modules of een volledig MBA (minimaal 2 specialisatiemodules, 6 basismodules, de internationale studiereis en de MBA thesis)

  Wil je meer weten over de inhoud van de module of het Modulair MBA programma? Kom naar een belevingssessie. Of neem voor persoonlijk advies contact op met onze programma-adviseurs via telefoonnummer +31 346 291 001 of mail mmba@nyenrode.nl.

  Wat zijn de toelatingseisen?

  De MBA Thesis mag je doen:

   • als je de andere modules afgerond hebt
   • met tenminste 5 jaar werkervaring als (algemeen) manager of in een invloedrijke/ strategische positie
   • met tenminste aantoonbaar hbo werk- en denkniveau
   • met voldoende kennis van de Engelse taal

  Belevingssessie

  Als je erover denkt om met deze module te starten, kom dan bij ons langs voor een belevingssessie. Daar kan je op je gemak ontdekken wat het programma inhoudt en een proefcollege volgen. Je ontmoet mensen die het programma al volgen of hebben gevolgd en kan navragen hoe zij bijvoorbeeld de studie weten te combineren met een drukke baan en sociaal leven.

  Daarnaast zijn we altijd te bereiken voor een persoonlijk adviesgesprek, waarin  we je graag adviseren en alle vragen beantwoorden.

  Meld je aan

  Enthousiast over de Modulair Executive MBA bij Nyenrode? Meld je dan meteen aan. Na de aanmelding ontvang je per e-mail wat er nodig is om je inschrijving definitief te maken.

  Bij inschrijving ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

  Wat zijn de kosten?

  De investering voor deze module is € 9.345,- (btw vrij), inclusief collegemateriaal, toegang tot alle studentenfaciliteiten op Nyenrode, digitale studiefaciliteiten en eten en drinken. Hotelovernachtingen op het landgoed zijn niet bij de prijs inbegrepen en zijn los bij te boeken.

  Financiering

  De kosten van deze module zijn fiscaal aftrekbaar.

  *Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.