Nalaten

Neem Stichting Nyenrode Fonds op in het testament en maak een impact op de toekomst van onze universiteit. Bepaal daarbij zelf een bestemming, zoals een scholarship voor een ambitieuze student of een belangrijk onderzoeksproject.

Ook een impact maken?

Neem Stichting Nyenrode Fonds op in uw testament en maak een impact op de toekomst van uw Alma Mater. Bij nalaten aan Stichting Nyenrode Fonds kunt u denken aan een bepaald geldbedrag, een legaat. Of u kunt ervoor kiezen om een bepaald percentage van uw erfenis aan Nyenrode te doneren. Het is een manier om aan te geven welke rol Nyenrode voor u heeft gespeeld en nog steeds speelt. Door onze ANBI-status hoeft geen erfbelasting betaald te worden, wat nalaten fiscaal aantrekkelijk maakt.

Zelf aanmerken

U kunt bij Nyenrode zelf aangeven waar u uw nalatenschap voor zou willen bestemmen. Denk bijvoorbeeld aan behoud van het erfgoed, aan het financieren van onderzoek, aan investeringen in de huidige onderwijsfaciliteiten of aan scholarships voor toekomstig talent dat zelf niet de financiële middelen heeft om op Nyenrode te studeren. Zo kunt u iemand de kans bieden die u zelf ook heeft gehad. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de continuïteit van Nyenrode in de toekomst gewaarborgd is.

Op de hoogte blijven

Er zijn misschien alumni die zelf al op het idee zijn gekomen om een deel van hun nalatenschap aan Nyenrode te doneren, zonder dat wij daar van weten. We zouden het fijn vinden om dat te horen, zodat we u, net als alle donateurs op de hoogte kunnen houden van ontwikkelingen van het fonds.

Vraag direct een persoonlijk gesprek aan

Wilt u meer weten over nalaten aan Nyenrode? Neem dan contact op met Heleen van Hall. Zij vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Dat via een telefoon- of een persoonlijk gesprek, op Nyenrode of bij u thuis. 

Code Nalaten

Stichting Nyenrode Fonds neemt bij het aanvaarden van nalatenschappen de Code Nalaten in acht, die eind 2018 is opgesteld door de Commissie Code Nalaten.

 

 

Contact

Heleen van Hall

Heleen van Hall MBA

Nyenrode Development Office