Maatwerk voor de overheid

Het veranderen van een (overheids)organisatie vraagt wijsheid, wilskracht en durf. Bij Nyenrode Business Universiteit geloven wij dat het ontwikkelen van leiders en managers de fundamentele basis vormt voor beweging richting innovatie en verandering en daarmee continuïteit. Daarmee helpen we jou als (overheids)professional verder in je carrière en zorgen we ervoor dat jij doorgroeit. Of dit nu op het gebied van bedrijfskundige kennis, leiderschap of innoverend vermogen is.

Werkwijze

Met een maatwerktraject stemmen wij de leerinhoud specifiek af op de behoeften van jouw organisatie. Haal de meest vakkundige docenten in huis om jouw medewerkers doelgericht te informeren en te inspireren. Wij zetten mensen in een organisatie centraal. Kwaliteit en persoonlijke begeleiding staan bij onze programma’s altijd bovenaan. Ieder maatwerktraject is verschillend, maar een aantal stappen vormt de basis: maatwerk, ontwikkeling, programma, evaluatie.

Opleidingen

We bieden ook diverse korte programma's aan voor werkenden binnen de overheid.

Contact

Vraag de brochure aan

Opleidingen

Gevonden: 2 opleidingen
Executive Education 13 Masterclass Bedrijfsvoering voor de overheid

Masterclass Bedrijfsvoering voor de overheid

< 10 dagen | Nederlands | 17-9-2019
Deze masterclass is voor publieke managers en professionals die op zoek zijn naar de laatste inzichten en handvatten om succesvol leiding te kunnen geven binnen de overheid.
Executive Education Workshop 29 Masterclass Digitaal leiderschap bij de overheid

Masterclass Digitaal leiderschap bij de overheid

< 10 dagen | Nederlands | 10-10-2019
Tijdens de masterclass Digitaal leiderschap bij de overheid leren experts je hoe je de organisatie meeneemt in de gewenste en vereiste digitaliseringsslag.