Evenementen

Bachelor in Business Administration 2018-11

Open Dag BSc in Business Administration | 6 oktober 2018

6 oktober 2018
Nyenrode Breukelen
Ben je nieuwsgierig hoe onze Bachelor anders is dan vergelijkbare opleidingen in Nederland? Meld je dan aan voor de open dag om meer over de opleiding te weten te komen.
120614EF_MG_0179_web

Introductiecollege New Board Program

8 oktober 2018
Nyenrode Breukelen
Op maandag 8 oktober 2018 van 16.30 – 19.30 uur organiseren we een introductiecollege voor potentiële deelnemers aan het New Board Program.
DAFW
Seminar

"Circulair denken, circulair doen" - Seminar Food & Innovation

9 oktober 2018
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Kom naar ons 1-daags seminar waar top experts binnen de food sector met jou de discussie aangaan over de transformatie van het voedselsysteem. Van circulair denken naar circulair doen!
Master Fiscaal Recht
Open dag

Belevingssessie Master Fiscaal Recht

9 oktober 2018
Nyenrode Breukelen
Tijdens de belevingssessie maak je kennis met Nyenrode als instituut, het programma-management en toekomstige deelnemers. Wij delen graag met jou wat de Master Fiscaal Recht aan Nyenrode zo bijzonder maakt. Samen met jouw toekomstige studie-genoten kun je aanschuiven voor een actueel proefcollege over fiscaal recht. Tijdens de panelsessie kun je al je vragen stellen over de opleiding en ervaringen.
Nijenrode master
Open dag

Open dag Breukelen | 13 oktober 2018

13 oktober 2018
Nyenrode Breukelen
Een open dag is een goede manier om een compleet beeld te krijgen van onze MSc in Management opleiding. Meld je nu aan, ontmoet ons en verzamel alle informatie die je nodig hebt over studeren aan Nyenrode.
Kasteel

Symposium Actualiteiten Vastgoed

16 oktober 2018
Nyenrode Breukelen
Op dinsdag 16 oktober a.s. organiseren Nyenrode Business Universiteit en SDU samen de eerste editie van het jaarlijkse Symposium Actualiteiten Vastgoed.
College Parttime MSc in Management
Open dag

Open Avond - Parttime MSc - 16 oktober

16 oktober 2018
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Wil jij bedrijfskunde studeren naast je baan? Ben jij op zoek naar verdieping en een nieuwe uitdaging? Kom dan naar onze open avond!
Bachelor Accountancy 2018 LR-12
Open dag

Open dag Bachelor of Science in Accountancy

3 november 2018
Nyenrode Breukelen
Op de open dag krijg je alles te horen over de Bachelor of Science in Accountancy opleiding. Je volgt een proefcollege, je kunt meedoen aan een workshop en accountancy studenten van Nyenrode delen hun ervaringen over het beroep en de studie met je.

Sta voor de toekomst

Lees meer