Evenementen

Nyenrode Full-time MBA

Fulltime MBA – Kom kennismaken in Amsterdam

22 november 2018
Nyenrode Business Universiteit Amsterdam
Een Persoonlijke Informatiegesprek met onze programma-adviseur is een goede manier om een compleet beeld te krijgen van de Fulltime MBA van Nyenrode.
EMBA 30-10-2017-3

Executive MBA Experience Weekend 23 & 24 november 2018

23 november 2018
Nyenrode Breukelen
Het EMBA Experience Weekend geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met Nyenrode, sfeer te proeven, en te ervaren hoe het is om EMBA te studeren. Boek alvast een plek voor het weekend online.
hero imago bsca

Matchingsdag BSc in Accountancy

28 november 2018
Nyenrode Breukelen
Ben je benieuwd of de deeltijd Bachelor of Science in Accountancy bij jou past? Tijdens de Matchingsdag volg je een proefcollege waarin je ervaart wat je studie-inhoudelijk te wachten staat. Ook is er aandacht voor de praktische kant van het deeltijd studeren. Hoe ziet jouw week er straks uit, en hoe moet je dat aanpakken?
hero image bsca 1

SollicitatieLab BSc in Accountancy

28 november 2018
Nyenrode Breukelen
Ben je benieuwd of de deeltijd Bachelor of Science in Accountancy bij jou past? Of heb je hulp nodig bij het vinden van een geschikte baan? Tijdens het SollicitatieLab helpt Nyenrode je op weg naar die baan. Leer en experimenteer in het gesimuleerde sollicitatietraject van de accountantskantoren.
_SAN2499
Open dag

Belevingssessie Modulair Executive MBA - aanmelden niet meer mogelijk

28 november 2018
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Leer welke mensen er in het programma zitten en hoe onze alumni en huidige deelnemers de modules weten te combineren met een drukke baan en sociaal leven.
Parttime MSc in Management - College
Open dag

Open Avond - Parttime MSc - 28 november

28 november 2018
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Wil jij bedrijfskunde studeren naast je baan? Ben jij op zoek naar verdieping en een nieuwe uitdaging? Kom dan naar onze open avond!
Alumni event Controlling
Alumni-evenement

Alumni Event Controlling & Accountancy

29 november 2018
Nyenrode Breukelen
Sluit aan bij het debat over actuele governance thema's. Laat je op donderdag 29 november inspireren door drs. Jan Nooitgedagt RA. Tijdens het Alumni Event Controlling haakt hij vanuit zijn ervaring in op de meest actuele governance dilemma's, waarna we gezamelijk over deze dilemma's met elkaar het debat aangaan.
Bachelor in Business Administration 2018-11
Open dag

Open Dag BSc in Business Administration | 1 december 2018

1 december 2018
Nyenrode Breukelen
Ben je nieuwsgierig hoe onze Bachelor anders is dan vergelijkbare opleidingen in Nederland? Meld je dan aan voor de open dag om meer over de opleiding te weten te komen.

Sta voor je dromen

Lees meer