Evenementen

hero imago bsca

Aanmelden niet meer mogelijk | Matchingsdag Bachelor of Science in Accountancy

20 augustus 2018
Nyenrode Breukelen
Ben je benieuwd of de deeltijd Bachelor of Science in Accountancy bij jou past? Tijdens de Matchingsdag volg je een proefcollege waarin je ervaart wat je studie-inhoudelijk te wachten staat. Ook is er aandacht voor de praktische kant van het deeltijd studeren. Hoe ziet jouw week er straks uit, en hoe moet je dat aanpakken?
Kasteel links grijze lucht 2
Open dag

Belevingssessie Modulair Executive MBA

23 augustus 2018
Nyenrode Breukelen
Leer welke mensen er in het programma zitten en hoe onze alumni en huidige deelnemers de modules weten te combineren met een drukke baan en sociaal leven.
6I8A5755_Nijenrode_AI_Ethics_2018
Seminar

Seminar en oratie: Samenwerken en Leiderschap

31 augustus 2018
Nyenrode Breukelen
Wij zijn verheugd jou uit te nodigen voor een bijzonder evenement. Op 31 augustus houdt prof. dr. Jaap Schaveling zijn oratie ‘Transcend, Include and Be Curious.’ Voorafgaand aan de oratie organiseert Modulair Executive MBA in samenwerking met Jaap Schaveling het seminar ‘Samenwerken en Leiderschap in complexe tijden.’
PTMSc-program-banner

Open Avond - Parttime MSc in Management - 5 september

5 september 2018
Nyenrode Breukelen
Wil jij bedrijfskunde studeren naast je baan? Ben jij op zoek naar verdieping en een nieuwe uitdaging? Kom dan naar onze open avond!
EMBA 30-10-2017-6
Open dag

Executive MBA Experience Evening | 13 september 2018

13 september 2018
Nyenrode Breukelen
Tijdens de Experience Evening krijg je de kans om alles over ons Executive MBA programma te leren, volg je een gastles en kan je al je vragen kwijt aan de huidige EMBA studenten en alumni.
Sport Leadership kick start

Kickstart Sports Leadership Programma september 2018

17 september 2018
Nyenrode Breukelen
Kickstart: deze unieke dag is zelfstandig of als onderdeel van het Sports Leadership Program te volgen. Een intensieve intake dat het fundament voor jouw opleiding vormt en je de mogelijkheid biedt de Nyenrode Sports Experience te ondergaan op de manier die het beste past bij jouw ambities.
Kasteel

Waarderen: in Goede Tijden en in Slechte Tijden

21 september 2018
Nyenrode Breukelen
Op vrijdag 21 en zaterdag 22 september vindt het tweedaagse PE-programma Waarderen: in Goede Tijden en in Slechte Tijden plaats op Nyenrode Business Universiteit.
Round Table Digital Ecosystems
Seminar

Congres Toezicht, Technologie en Strategie

4 oktober 2018
Nyenrode Breukelen
Hoe verandert de technologische ontwikkeling de strategie van toezicht en handhaving? Tijdens dit congres komen de (on)mogelijkheden van nieuwe technologieën en het gebruik daarvan aan bod, zoals de invloed van FinTech, machine learning en blockchain. Verschillende toezichthouders bespreken daarnaast in een paneldiscussie de effecten van technologie en data-analyse op hun strategie.

Sta voor de toekomst

Lees meer