Open dag

Online belevingssessie Modulair Executive MBA

25 november 2020, 16:30
25 november 2020, 19:00
Er zijn nog 40 plekken beschikbaar
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Online belevingssessie Modulair Executive MBA

Met de Modulair Executive MBA studeer je naast je baan en kun je het programma dat je volgt zelf samenstellen, zodat het naadloos aansluit bij jouw werk en ambities. Persoonlijke ontwikkeling en groei staan centraal in alle modules. Je neemt je eigen cases mee vanuit de praktijk en gaat hier samen met de andere deelnemers mee aan de slag zodat je het direct kan toepassen.

Ben je benieuwd naar wie die andere deelnemers zijn? Wil je alvast de sfeer proeven van een college, of wil je alvast uitzoeken hoe jouw pad eruit kan zien binnen de modulaire executive MBA? Meld je dan snel aan voor onze online belevingssessie. Hier krijg jij de kans om te spreken met de staf van de MBA, met alumni en zittende deelnemers, en krijg je bovendien een prachtig voorproefje van een college door kerndocent Nicolas Chevrollier.

Omdat wij ook in deze online sessie jou de kans willen geven alle vragen te stellen die je hebt, zijn er beperkt plaatsen beschikbaar.

Aanmelden

Je kunt je kosteloos aanmelden via bovenstaande inschrijfbutton. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail. Onze programma-adviseurs nemen voor aanvang van het evenement contact met jou op zodat je tijdens de belevingssessie wordt gekoppeld aan de groep die het beste bij jou past.

Persoonlijk opleidingsadvies

Wil je je direct aanmelden voor één van de modules of een persoonlijk opleidingsadvies? Lees meer op de algemene Modulair Executive MBA-pagina, kies een track/module of neem contact op met opleidingsadviseurs Daphne of Berend.

Agenda

16.30    Introductie Modulair Executive MBA

17.00    Break-out sessies: maak kennis met de staf, deelnemers en alumni

18.00    Proefcollege “Energy transition and the role of companies & individuals” door Nicolas Chevrollier

19.00    Afsluiting