Open dag

Belevingssessie Modulair Executive MBA

25 november 2020, 16:00

Informatie

Belevingssessie Modulair Executive | Nyenrode

Met de Modulair Executive MBA studeer je naast je baan wanneer het jou uitkomt aan de zaken die het best aansluiten bij jouw werk en ambities. Persoonlijke ontwikkeling en groei staan centraal in alle 10 te volgen modules. Je neemt je eigen cases mee vanuit de praktijk en gaat hier samen mee aan de slag zodat je het direct kan toepassen. 

Tijdens de belevingssessie ontvang je meer informatie over deze modulaire vorm van de Executive MBA en maak je kennis met de MBA staf, alumni en huidige deelnemers. Daarnaast neem je deel aan een interactief college van één van onze kerndocenten. Je ervaart het niveau van de modules en de manier van college geven. Op die manier proef je de sfeer en maak je kennis met Nyenrode en het programma.

Bij het ontvangst en tijdens de sessie wordt rekening gehouden met de door het RIVM opgestelde maatregelen. Er zijn dan ook beperkte plekken beschikbaar. Heb je interesse, meld je dan snel aan.

Aanmelden

Je kan je kosteloos aanmelden via bovenstaande inschrijfbutton. Je ontvangt van ons een bevestigingsmail.

Persoonlijk opleidingsadvies

Wil je je direct aanmelden voor één van de modules of een persoonlijk opleidingsadvies? Lees meer op de algemene Modulair Executive MBA-pagina, kies een track/module of neem contact op met opleidingsadviseur Iësta of Judith.

Agenda

16.00 uur 
Ontvangst en registratie

16.30 uur 
Introductie Modulair Executive MBA

17.30 uur 
Proefcollege

18.30 uur 
Maak kennis met deelnemers en alumni

19.00 uur 
Borrel