Online Sessie

Online Belevingssessie | Modulair Executive MBA

11 mei 2021, 16:00
11 mei 2021, 18:30
Er is altijd plek voor jou
Online

 

Met de Modulair Executive MBA van Nyenrode volg je een Executive MBA naast je baan en wanneer het jou uitkomt. Je ontwikkelt je leiderschapsvaardigheden en groeit persoonlijk en professioneel in de materie van bedrijfskunde en management. Door de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende tracks binnen dit modulaire MBA: Business & ITBusiness & Sustainable Transitions en Public & Private, werk je tevens aan zaken die het best aansluiten bij jouw werk en ambities.

Belevingssessie Modulair Executive MBA | 11 mei 2021

Wil je meer weten over de Modulair Executive MBA van Nyenrode? En al je vragen live via de chat stellen? Neem dan deel aan onze online belevingssessie op 11 mei aanstaande. Zo kan je zonder naar Nyenrode te komen toch informatie inwinnen over deze modulaire vorm van de Executive MBA.

Wat kan je verwachten

Je komt in deze online sessie alles te weten over het programma, maakt kennis met de MBA-staf en kan live al je vragen kwijt. Niet alleen aan onze programma-adviseurs, maar ook aan onze alumni en huidige deelnemers; zij weten namelijk als geen ander hoe het is om dit programma bij Nyenrode te volgen. Daarnaast neem je online deel aan een interactief college van één van onze kerndocenten. 

Datum: dinsdag 11 mei 2021
Tijd: 16.00 - 18.30 uur
Locatie: online, bij jou thuis - vooraf aan de online belevingssessie ontvang je een link naar het evenement

Zien we je 11 mei online? Meld je aan via bovenstaande button

 

 

Persoonlijk opleidingsadviesgesprek

Wil je graag vooraf een 1 op 1 persoonlijk opleidingsadviesgesprek per telefoon? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseur Berend Casper of Daphne Werner.

Meer informatie

Meer over dit programma en de drie verschillende tracks vind je op  onze algemene Modulair Executive MBA-pagina.

Agenda

Programma

16.00 uur  Inloop online belevingssessie

16.30 uur  Introductie Modulair Executive MBA

17.00 uur  Proefcollege: Business Continuity Management door Prof. dr. Lineke Sneller RC

18.00 uur  Maak kennis met deelnemers en alumni