Online Belevingssessie | Modulair Executive MBA

29 januari 2021, 16:00
29 januari 2021, 18:30
Er is altijd plek voor jou
Online

 Online

Online Belevingssessie Modulair Executive MBA | 29 januari 2021

Wil je meer weten over de Modulair Executive MBA van Nyenrode? En al je vragen live via de chat stellen? Neem dan deel aan onze online belevingssessie. Zo kan je zonder naar Nyenrode te komen, toch informatie inwinnen over deze modulaire vorm van de Executive MBA.

Wat kan je verwachten

Je komt in deze online sessie alles te weten over het programma, maakt kennis met de MBA-staf en kan live al je vragen kwijt. Niet alleen aan onze programma-adviseurs, maar ook aan onze alumni en huidige deelnemers; zij weten namelijk als geen ander hoe het is om dit programma bij Nyenrode te volgen. Daarnaast neem je online deel aan een interactief college van één van onze kerndocenten. 

Datum: vrijdag 29 januari 2021
Tijd: 16.00 - 18.30 uur
Locatie: online, bij jou thuis - vooraf aan de online belevingssessie ontvang je een link naar het evenement

De Modulair Executive MBA

Met de Modulair Executive MBA van Nyenrode studeer je naast je baan wanneer het jou uitkomt. Door de mogelijkheid om te kiezen uit drie verschillende tracks binnen dit modulaire MBA: Business & IT, Business & Sustainable Transitions en Public & Private, werk je aan zaken die het best aansluiten bij jouw werk en ambities. 

Persoonlijke ontwikkeling en groei staan centraal in alle 10, los van elkaar te volgen, modules. Je neemt je eigen cases mee vanuit de praktijk en gaat hier samen mee aan de slag zodat je het direct kan toepassen.

Zien we je 29 januari online? Meld je aan via bovenstaande button. 

Persoonlijk opleidingsadviesgesprek

Wil je graag vooraf een 1 op 1 persoonlijk opleidingsadviesgesprek per telefoon? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseur Casper Berend of Daphne Werner.

Meer over dit programma en de drie verschillende tracks vind je op  onze algemene Modulair Executive MBA-pagina.

Agenda

Programma

16.00 uur  Inloop online belevingssessie

16.30 uur  Introductie Modulair Executive MBA

17.00 uur  Proefcollege door Prof. dr. Henry Robben, hoogleraar Marketing

18.00 uur  Maak kennis met deelnemers en alumni