Open dag

Experience Weekend | Executive MBA

5 november 2021, 19:00
6 november 2021, 13:00
Er zijn nog 28 plekken beschikbaar
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Executive MBA Experience Weekend

Kom sfeer proeven en ervaar Nyenrode | datum 5 & 6 november

Je hebt je al goed georiënteerd en je hebt je studiekeuze gemaakt; je gaat starten met een Executive MBA. Nu nog de knoop doorhakken. Het Executive MBA Experience Weekend biedt jou de gelegenheid om te ervaren hoe het is om een Executive MBA te volgen bij Nyenrode. Gedurende het Experience Weekend volg je twee interactive colleges, ontmoet je alumni en huidige studenten, houd je je bezig met jouw persoonlijke leiderschapsontwikkeling en verblijf je op de campus. Na het weekend weet je of jij en Nyenrode de juiste match zijn.

Persoonlijke consultatie

Dit weekend is gratis en alleen open voor deelnemers die een persoonlijke consultatie hebben gehad en daaropvolgend een officiële uitnodiging hebben ontvangen. Ben je geïnteresseerd en wil je graag ervaren hoe het is om de Executive MBA te volgen bij Nyenrode? Neem dan contact op met Lisette, onze programma-adviseur, om een afspraak te maken voor een persoonlijke consultatie.

Meer informatie over het Executive MBA programma?

De Executive MBA van Nyenrode is een 2-jarige MBA in deeltijd. Deze studie doe je omdat je ziet hoe snel de wereld verandert door technologie en digitalisering. Als leidinggevende, manager of ondernemer wil je jezelf hierop voorbereiden. Je volgt intensieve modules van 1 week met een groep gelijkgestemde deelnemers: 7 modules op de Nyenrode-campus en 3 modules in het buitenland. 

Liever eerst nog wat meer informatie over de Executive MBA van Nyenrode of wil je de brochure ontvangen? Dan verwijzen we je graag naar de algemene pagina van de Executive MBA.

Agenda

5 november - Vrijdag*

18.30 uur
Registratie & koffie, thee met wat lekkers

19.00 uur
Welkom en introductie programma

19.45 uur
Gastcollege 'Organizational Dynamics' door drs. Erik Maier

20.45 uur
Paneldiscussie met alumni en studenten

22.00 uur
Overnachting op campus.

6 november - Zaterdag*

8.00 uur
Ontbijt en Check-out

9.30 uur
'Leadership Inspiration Session' door Dr. Bas Kodden

12.00 uur
Lunch & Afsluiting

 

*Tijden kunnen wijzigen.

Terugblik