Open dag

Online Inspiration Evening | Executive MBA

25 maart 2021, 18:30
25 maart 2021, 21:00
Er is altijd plek voor jou
Online

 

Online Inspiration Evening: 25 maart 2021

Zit je er aan te denken om dit jaar met een Executive MBA te starten en ben je nieuwsgierig hoe het is om een EMBA op Nyenrode te volgen? Schrijf je dan in voor ons aankomende event op 25 maart. Tijdens de Online Inspiration Evening krijg je de kans om alles over ons Executive MBA programma te weten te komen, volg je een proefcollege, kan je al je vragen kwijt aan de huidige EMBA studenten en alumni en maak je kennis met potentiële medestudenten die ook in mei van dit jaar willen starten. Voorafgaand aan het event volgt er een persoonlijk adviesgesprek om de match met het programma en jouw ambities te bespreken. Wil je graag in mei starten? Schrijf je dan snel in voor dit laatste event die je kan helpen bij het maken van de uiteindelijk keuze. 

De Online Inspiration Evening zal via teams plaatsvinden.

De Executive MBA

De Executive MBA (EMBA) van Nyenrode is een 2-jarige MBA in deeltijd. Deze studie volg je omdat je als leidinggevende, manager of ondernemer wilt groeien en je leiderschapsvaardigheden wilt doorontwikkelen. Er zal gedurende het programma, in elke module, aandacht worden besteed aan jouw Personal Leadership Development Journey, de rode draad van het programma.

Je volgt intensieve modules van 1 week met een groep gelijkgestemde deelnemers: 7 modules op de Nyenrode-campus en 3 modules in het buitenland. Je verbreedt je blik op bedrijfskunde, management en leiderschap en je leert jezelf kennen: je kwaliteiten, passies, stijl en persoonlijkheid.

Zien we je 25 maart online? Meld je aan via bovenstaande button ⬆

Meer informatie?

Liever eerst nog wat meer informatie over de Executive MBA van Nyenrode of wil je de brochure ontvangen? Dan verwijzen we je graag naar de algemene pagina van de Executive MBA. Je kan ook contact opnemen met Karin, onze programma-adviseur.

 

Agenda

Programma

18.30 -  Programma informatie | Aan de slag & toelatingsprocedure        
18.45 - Interactieve introductiesessie
19.15-  Korte pauze
19:30 - Alumni Talkshow met Q&A's
20.05 - Leiderschap inspiratiesessie "Be a Hero" door Dr. Bas Kodden
20.45 - Vragenronde
21.00 - Afsluiting van de avond