Online Sessie

Nyenrode Inspiration Talks 2022

10 mei 2022, 16:00
7 juni 2022, 18:00
Er is altijd plek voor jou
Online

 

Nyenrode Inspiration Talks 2022

Dit academisch jaar is een speciaal jaar voor Nyenrode: we vieren ons 15e lustrum - onze 75e verjaardag! Dat doen we graag samen met jou. Als deelnemer of alumnus kan je aansluiten bij de Nyenrode Inspiration Talks. Tijdens de Talks nemen sprekers Pieter Elbers (President & CEO van KLM), Pieter van den Hoogenband (drievoudig Olympisch zwemkampioen), Merel Pontier (advocate) en Mpho Tutu van Furth (dochter van Desmund Tutu en predikant) je mee in hun levensverhaal en welke rol leiderschap hierin speelt. Vervolgens gaan zij elk in gesprek met een academicus van Nyenrode over het leiden van mensen en teams, leiden van een organisatie en persoonlijk leiderschap.

Aanmelden:

Meld je kosteloos aan voor de online Nyenrode Inspration Talks. Voor online deelname meld je je één keer aan en ontvang je op de dag van de Talk de link naar de livestream. Aanmelden doe je gemakkelijk met de groene aanmeldbutton bovenaan de pagina.

Fysiek aanwezig zijn?

Dit jaar verwelkomen we je graag op Nyenrode voor de Inspiration Talks. Stel jouw vragen aan de spreker. Praat daarna verder met andere deelnemers, alumni en leerganggenoten tijdens de borrel. De bijdrage hiervoor is € 50,- per Talk en per Talk schrijf je je apart in. De helft van je bijdrage gaat naar Stichting Nyenrode Fonds. Dit fonds investeert in de kwaliteit van de onderwijsfaciliteiten en draagt bij aan baanbrekend onderzoek op thema’s als duurzaamheid en leiderschap. De andere helft is een bijdrage voor de borrel na de Talk.

10 mei 2022 – Leiden van een organisatie: Pieter Elbers


Fysiek aanmelden

1 juni 2022– Leiden van mensen en teams: Pieter van den Hoogenband

Fysiek aanmelden

7 juni 2022 – Maatschappelijk leiderschap: Merel Pontier

Fysiek aanmelden

6 september 2022 – Maatschappelijk leiderschap: Mpho Tutu van Furth

Fysiek aanmelden