Online Sessie

Online belevingssessie | Executive Insurance Program

23 april 2024, 16:30
23 april 2024, 17:30
Er is altijd plek voor jou
Online

 

De verzekeringssector wordt geconfronteerd met tal van omvangrijke en complexe, strategische uitdagingen. Deze uitdagingen vormen de basis van het Executive Insurance Program met als essentiële vraagstuk: hoe borg je als aankomend bestuurder of executive professional een effectieve balans tussen strategisch verandervermogen, operationele beheersbaarheid en jouw eigen persoonlijke rol in de sector?

Herken je jezelf in deze uitdaging(en)? Neem dan deel aan de online belevingssessie van het Executive Insurance Program.

Tijdens de sessie gaat programma-manager Ronald Heijn in gesprek met oud-deelnemer Dorothé Beernink en lid raad van advies van dit programma Prof. mr. Herman Kappelle.

Nieuwsgierig? Schrijf je in voor de online belevingssessie op dinsdag 23 april 2024! Heb je nog vragen? De programma-manager beantwoordt ze graag.

Meer over oud-deelneemster Dorothé Beernink

Dorothé Beernink trad in februari 2023 toe tot het bestuur van Univé Oost. Haar inwerkperiode viel samen met het volgen van het Executive Insurance Program aan Nyenrode Business Universiteit.  Voor het Executive Insurance Program schreef zij het essay: Heeft een coöperatieve verzekeraar nog toekomst?

Meer over Prof. mr. Herman Kappelle

Herman Kappelle lid is raad van advies van het Executive Insurance Program. Daarnaast begeleidt en beoordeelt hij de essays.

Meer over programma-manager Ronald Heijn

Ronald Heijn is sinds 2011 verbonden aan Nyenrode, waar hij zich bezighoudt met executive education op de vlakken van (familie) governance en executive bestuursopleidingen. Hij is een ervaren bestuurder en heeft ook verschillende functies vervuld bij banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

Agenda

16.30 uur:
Welkomstwoord

16.35 uur:
Uitleg over het programma door programma-manager Ronald Heijn

16.45 uur: 
In gesprek met een Dorothé Beernink en Herman Kappelle

17.15 uur: 
Q&A