Open dag

Online belevingssessie | Leergang voorzitten branche- en beroepsvereniging

12 september 2024, 17:00
12 september 2024, 18:00
Er is altijd plek voor jou
Online

 

De Leergang Voorzitten Branche- en Beroepsvereniging helpt je aan de competenties en inzichten die nodig zijn om je complexe en meervoudige rol van voorzitter te ontwikkelen. Ongeacht of je nu net begint in die rol of al een aantal jaar meedraait. Je leert dankzij praktijkcases en zeer interactieve colleges een breed repertoire aan stijlen en vaardigheden kennen en toepassen. Met je mededeelnemers en via de docenten bouw je een waardevol netwerk op, dat via intervisiegroepen extra verdieping krijgt. Hierin is ook uitgebreid aandacht voor casuïstiek uit je eigen vereniging. En dankzij de hoogleraren en externe docenten verrijk je je wetenschappelijke kennis over verenigingen, strategie, governance en leiderschap. Zo zorgt de leergang voor ontwikkeling van je eigen stijl en rol als voorzitter. 

Benieuwd naar de inhoud en opbouw van het programma? Naar de ervaringen van een oud-deelnemer, namelijk Nienke Homan (voorzitter VNCI)? Of wil je een sneak preview over de samenwerking voorzitter-directeur?

Meld je dan aan voor de online belevingssessie op donderdag 12 september. Daarin is uiteraard ook volop ruimte voor het stellen van vragen. En je krijgt alvast een indruk van je mogelijke mede-deelnemers. Aanmelden doe je door middel van de aanmeldbutton. 

Agenda

17.00 uur:                   
Welkom en voorstelrondje                                                  

17.05 uur:  
Uitleg over het programma door de programmamanager

17.20 uur:
Ervaringen van een oud-deelnemer     

17.30 uur:                   

Jacco Vonhof en Leendert-Jan Visser (MKB Nederland) over het tandem voorzitter-directeur

17.45 uur:                     
Q&A