Online Sessie

Online Inspiratiesessie | Executive Insurance Program

9 maart 2021, 17:00
9 maart 2021, 18:00
Er is altijd plek voor jou
Online

 

Executive Insurance Program

In samenwerking met het Verbond van Verzekeraars heeft Nyenrode een hoogwaardige leergang voor professionals in de verzekeringssector ontwikkeld: het Executive Insurance Program welke start op 17 mei 2021. In dit breed opgezette programma staan inzichten in de belangrijke strategische vraagstukken van de verzekeringssector, de praktijk en de bijbehorende competenties en persoonlijke ontwikkeling van de deelnemer centraal. 

De strategische agenda van de verzekeringssector

De verzekeringssector wordt geconfronteerd met omvangrijke en complexe strategische uitdagingen. Het essentiële vraagstuk dat opdoemt, is hoe je als (aankomend) executive verzekeringsprofessional, waaronder bestuurders en beleidsbepalers, een effectieve balans waarborgt tussen het strategische verandervermogen en de operationele beheersbaarheid. En daarop aansluitend: welke kennis, inzichten en overtuigingen liggen ten grondslag aan succesvol besturen, leidinggeven en toezicht houden in de verzekeringspraktijk?  

Online inspiratiesessie 9 maart 2021

In een online inspiratiesessie gaan we dieper in op deze vraagstukken met twee docenten van het programma, Yousri Mandour en Jessica Peters-HondelinkTijdens deze interactieve sessie belichten we de onderdelen ‘Ondernemerschap’ en ‘Verandermanagement’ en is er ruimte voor het stellen van aanvullende vragen over het programma. 

Verken samen met ons de toekomst van de verzekeringssector

We nodigen je graag uit om deel te nemen aan deze interactieve inspiratiesessie die plaats vindt op dinsdag 9 maart aanstaande. Schrijf je in en verken samen met ons de toekomst van de verzekeringssector! Heb je nog vragen over de online inspiratiesessie? De programma-coordinator beantwoordt ze graag.

Meer informatie over het Executive Insurance Program

Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de opleidingspagina of neem contact op met onze programma-coordinator, Christy Molhoek, 0346 - 291 502.

Agenda

17:00 – 17:00 uur – Welkomstwoord door Gerben Jorritsma (kerndocent Nyenrode)

17:00 – 17.05 uur – Richard Weurding (directeur Verbond van Verzekeraars) vertelt

17:05 – 17.15 uur – Het programma in vogelvlucht

17:15 – 17:45 uur – Yousri Mandour en Jessica Peters-Hondelink over ‘Ondernemerschap’ en ‘Verandermanagement’

17:45 – 17:55 uur – Mogelijkheid om vragen te stellen

17:55 - 18.00 uur – Afronding