Open dag

Open dag Bachelor of Science in Accountancy

13 april 2019, 09:15

Informatie

Wil jij studeren én carrière maken?

Alleen op Nyenrode Business Universiteit kan je op wo-bachelor niveau accountancy studeren en tegelijk carrière maken. Een slimme keuze als je interesse hebt in financiën én direct een start wil maken met jouw carrière in de financiële sector. Bovendien betaalt je werkgever je studie en ontvang je salaris! Kom naar de open dag en ontdek of de Bachelor Accountancy bij jou past. Tot dan?

Direct van start met jouw carrière

Vanaf het begin van je studie ga je vier dagen werken bij een accountantskantoor en volg je op vrijdag colleges, afwisselend en uitdagend. De theorie gaat leven, omdat je het direct toepast op je werk. Je volgt college op een locatie bij jou in de buurt. Dit doe je in kleine groepen.

Open dag: kom je ook?

Op de open dag krijg je alles te horen over de Bachelor of Science in Accountancy opleiding. Je volgt een proefcollege, je kan meedoen aan een workshop, bezoek brengen aan de bedrijvenmarkt en accountancy studenten van Nyenrode delen hun ervaringen over het beroep en de studie met je.

Bedrijvenmarkt

Onderdeel van de open dag is de bedrijvenmarkt waar verschillende bedrijven (grote en kleinere accountantskantoren, de Belastingdienst, etc.) een informatiestand hebben. Zo kun je op een laagdrempelige manier al je vragen stellen aan recruiters of studenten die voor het betreffende bedrijf werken. Grijp je kans en wie weet ontmoet je hier jouw toekomstige werkgever en collega's!

Enthousiast? Meld je aan voor de open dag!

Datum: zaterdag 13 april 2019
Tijd: inloop vanaf 09:15 uur (10.00 uur opening) tot 14.30 uur.
Locatie: Nyenrode Business Universiteit, Breukelen

Meer weten over de BSc in Accountancy? Lees hier meer.