Open dag

Open Dag | BSc in Accountancy

11 november 2023, 09:30
11 november 2023, 14:30
Er zijn nog 149 plekken beschikbaar
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Ontdek de opleiding én ontmoet potentiële werkgevers

Heb jij interesse in financiën én wil je direct een start maken met jouw carrière? Neem dan deel aan de Open Dag op 11 november 2023 en ontdek of de Bachelor Accountancy bij jou past!

Kom alles te weten over:

 • de opleiding
 • het werken-leren traject
 • het vinden van een leuke baan
 • hoe je in contact komt met accountantskantoren tijdens de Bedrijvenmarkt
 • ervaringen van huidige accountancy studenten
 • alle onderwerpen waar je nog vragen over hebt!

4 dagen werken, 1 dag studeren

  Bij de Bachelor of Science in Accountancy van Nyenrode Business Universiteit beland je niet de hele week in de collegebanken. Je gaat meteen als accountant aan de slag. Wij helpen je bij het vinden van jouw toekomstige werkgever die ook jouw studie betaalt. Beter nog: je ontvangt salaris!

  Enthousiast? Meld je nu aan!

  Ben je benieuwd naar de opleiding? Meld je dan aan voor deze Open Dag of één van de andere Open Dagen van de Bachelor of Science in Accountancy

  Andere vooropleiding dan vwo of hbo propedeuse?

  Ben je op dit moment bezig met een niet financiële/economische hbo of wo Bachelor en ben je van plan deze af te ronden? Weet dat je dan niet opnieuw een Bacheloropleiding Accountancy hoeft te volgen. Nyenrode heeft voor jou een opleiding van 1 jaar waarmee je jezelf kunt omscholen. Dit is het Schakeltraject Accountancy & Controlling. Na afronding van het Schakeltraject stroom je direct door naar de (Pre-)Master in Accountancy. Ben je benieuwd naar het schakeltraject? Schrijf je dan in voor de Open Dag van het Schakeltraject op 11 november 2023 in Breukelen!


   Agenda

   Open Dag 11 november 2023

   Wil je meer weten over de Bachelor of Science in Accountancy? Neem dan deel aan de Open Dag op 11 november 2023 in Breukelen!