Online Sessie

Online open dag Leiderschapsprogramma’s

30 juni 2021, 10:00
30 juni 2021, 11:00
Er is altijd plek voor jou
Online

 

Online open dag Leiderschapsprogramma’s

Wil je jouw carrière een boost geven met een programma gericht op persoonlijk leiderschap binnen de context van je organisatie? Nyenrode Business Universiteit biedt een gevarieerd aanbod van leiderschapsprogramma’s om je talent verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf, je team en je organisatie te halen.  

Waar kies je voor als je één van onze leiderschapsprogramma’s volgt? 

  • Een traject dat goed te combineren is met een verantwoordelijke baan;
  • Een doelgroep waarmee je kan sparren;
  • Een programma waarin aandacht is voor je huidige vraagstukken en dilemma’s.  
Benieuwd welk leiderschapsprogramma goed bij jou aansluit en wie andere deelnemers zijn? Wil je alvast sfeer proeven, kennismaken met het programma-team of heb je programma specifieke vragen? Meld je dan snel aan voor onze online belevingssessie.

Goed om te weten

De volgende programma’s doen mee aan de open dag:

Aanmelden

Meld je kosteloos aan via bovenstaande groene aanmeldbutton. Na het invullen en verzenden van het online formulier ontvang je, binnen enkele minuten, een bevestigingsmail. Op het aanmeldformulier geef je aan in welk (deelnemende) leiderschapsprogramma je interesse hebt. Je ontvangt een mail met de link naar de open dag van het door jou opgegeven programma.

Persoonlijk opleidingsadvies

Wil je je direct aanmelden voor één van de programma’s of een persoonlijk opleidingsadvies? Kijk dan voor een overzicht van alle strategie en leiderschapsprogramma op: www.nyenrode.nl. Klik op het programma waar je in geïnteresseerd bent en neem contact op met de desbetreffende programma-manager.

Laat je inspireren

Selma Spaas, programma-directeur leiderschapsprogramma's en Kris Rote, programma-directeur Professional Programs vertellen je in onderstaande video het veschil tussen de verschillende programmavormen van Nyenrode. De video is opgenomen tijdens de lock-down. Inmiddels verwelkomen we weer deelnemers op het landgoed van Nyenrode en worden de meeste programma's weer fysiek gegeven.

Introductiecollege prof. dr. Henry Robben

 

Agenda

10:00 - 11:00 uur: Start informatiesessie
Tijdens de sessie maak je kennis met de programma-manager, hij/zij vertelt je meer over de opbouw en inhoud van het programma en er is alle gelegenheid tot het stellen van vragen.