Open dag

Open Huis Amsterdam | Full-time MSc in Management

7 februari 2024, 13:30
7 februari 2024, 17:00
Er zijn nog beperkt plekken beschikbaar
Nyenrode Business Universiteit Amsterdam
Keizersgracht 285
1016 ED Amsterdam

Open Huis | Woensdag 7 februari 2024

Ambities voor een glansrijke carrière in het (internationale) bedrijfsleven? Kom dan naar de open dag van de Full-time Master of Science in Management!

Tijdens dit evenement kom je alles te weten over ons FTMScM-programma. We laten je op een interactieve manier verschillende aspecten van het studentenleven zien en beantwoorden alle vragen die je hebt over de universiteit, het programma en meer.

Wil je volgend jaar al starten met je master? Geef je dan op voor deze open huis. Wij helpen je graag bij het kiezen van de master die het beste bij jou en je ambities past.

Wil je eerst meer informatie over het programma? Kijk dan op de programmapagina. Je kunt ook contact opnemen met Naomi of Wendy, onze Programma Adviseurs. Zij informeren je graag over het programma.

Kom jij ook? Meld je aan via de groene knop hierboven

Agenda

Woensdag 7 februari, 2024

Je kunt je inschrijven voor uw gewenste tijdslot. Het evenement bestaat uit een rondleiding langs de verschillende aspecten van de opleiding, de universiteit en het studentenleven. De rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur, maar je kunt zo lang blijven als je wilt, onze medewerkers zullen aanwezig zijn om je te helpen en al jouw vragen te beantwoorden.

Tijdslots:

  • 13:45 - 15:15 uur
  • 15:30 - 17:00 uur

Reserveer je tijdslot via de groene knop bovenaan de pagina. We raden je aan om 10 tot 15 minuten eerder aan te komen dan de tijd die je hebt geboekt. 

Vragen over het evenement? Neem gerust contact op met onze programma adviseurs voor meer informatie!