Open dag

Open middag Clinical Leadership Program

12 oktober 2020, 16:00
12 oktober 2020, 19:00
Er is altijd plek voor jou
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Zeker nu is het van belang kennis te vergaren om de transitie in de zorg als leidinggevende vorm te geven. Leiderschap en rolbewustzijn vormen de focus van deze opleiding. Als operationeel leidinggevende sta je voor de opgave de samenhang te managen tussen strategische doelstellingen, de ondersteunende processen en de uitvoerende professionals en hoe je invloed uit kunt oefenen.

In de leergang is ruime aandacht voor het individu en hoe je jouw impact kunt vergroten in het brede strategisch kader van jouw ziekenhuis.

Op 12 oktober a.s. van 16.00 tot 19.00 uur is er gelegenheid om kennis te maken van de leergang Clinical Leadership voor operationeel leidinggevenden. Tijdens de middag vertellen we je graag meer over de inhoud van het programma. zul je kennis kunnen maken met de inhoud van het programma.

Behoor je tot de doelgroep van professionals die leidinggeven aan direct uitvoerenden in de patiëntenzorg of aan medisch en niet medische ondersteunende afdelingen en ben je een leidinggevende met ambitie, die actief met de ontwikkeling van je leiderschapskwaliteiten aan de slag wil, kom dan ook op 12 oktober a.s. naar Nyenrode Business Universiteit om kennis te maken met het programma.

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze brochure “Leergang Clinical Leadership voor operationeel leidinggevenden” op onze website.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Peggy van Rijnsoever, programma-coordinator van het programma.