Open dag

Sollicitatielab | BSc in Accountancy

18 december 2023, 16:00
18 december 2023, 19:30
Er zijn nog 28 plekken beschikbaar
Nyenrode Business Universiteit Breukelen
Straatweg 25
3621 BG Breukelen

Wil je voorbereidt je sollicitatiegesprek in gaan en de beste indruk achter laten bij jouw toekomstige werkgever? Meld je dan aan voor het Sollicitatielab!

Tijdens het Sollicitatielab bereiden we je op verschillende manier voor om vol zelfvertrouwen te starten met solliciteren of we helpen je graag verder wanneer je al gestart bent met solliciteren. Je volgt workshops voor de beste tips en tricks bij het maken van een assessment, hoe je jezelf presenteert, je kwaliteiten verkoopt en het maken van een goed CV en motivatiebrief. Daarnaast is er de mogelijkheid om te speeddaten met recruiters van verschillende accountancy kantoren. Je kan dan meteen de vaardigheden vanuit de workshop uitproberen tijdens een oefengesprek en ontdekken hoe zo'n gesprek gaat. Mogelijk ontmoet je tijdens het Sollicitatielab een interessante werkgever en zou er zomaar een echt sollicitatiegesprek uit voort kunnen komen!

Het Sollicitatielab kan jou het zelfvertrouwen en de handvaten bieden om te zorgen dat jij er helemaal voor kan gaan tijdens de sollicitatierondes!

Goed om te weten: het Sollicitatielab is onderdeel van de Matchingsdag binnen Nyenrode Business Universiteit. Dit betekent dat je hiervoor vrij mag vragen. Het Sollicitatielab zal plaatsvinden in Breukelen.

Agenda

Get ready voor jouw sollicitaties, ben jij er 18 december bij?

Tijdens het Sollicitatielab krijg jij de mogelijkheid om meer te weten te komen over:

  • De studie BSc in Accountancy
  • Hoe jij je kan voorbereiden op jouw sollicitatieprocedures door verschillende workshops te volgen
  • Verschillende werkgevers tijdens speeddate sessies
  • Huidige studenten