Online Sessie

Webinar and Q&A | Full-time MSc in Management

23 januari 2024, 14:00
23 januari 2024, 15:30
Er is altijd plek voor jou
Online

 

Webinar and Q&A | Full-time MSc in Management

Zet de juiste volgende stap in jouw professionele carrière met ons Full-time MSc in Management-programma. Bij Nyenrode bieden we je de tools om persoonlijke en professionele groei te bevorderen. Neem deel aan een inspirerend online webinar op 23 januari, waar je de kans krijgt om meer te weten te komen over ons programma en onze universiteit:

  • Ontdek de ins en outs van Nyenrode's unieke Full-time MSc in Management programma. Ontdek hoe je jouw ervaring kunt personaliseren en jouw toekomstperspectieven kunt verbeteren.
  • Verkrijg waardevolle praktische informatie over het aanmeldproces en maak jezelf vertrouwd met de internationale vereisten als je overweegt om vanuit het buitenland te studeren.
  • Of je nu de voorkeur geeft aan de unieke omgeving van onze campus in Breukelen of de stedelijke levensstijl in Amsterdam, wij hebben wat je zoekt!
Schrijf je nu in om je plekje veilig te stellen! Als je specifieke vragen hebt, stuur deze dan vóór het evenement naar onze programma adviseur, dan zorgen we dat het in de webinar naar voren komt. We kijken ernaar uit je online te zien!

Dit Online Webinar vindt plaats via Microsoft Teams. De link wordt verstrekt bij registratie.

Agenda

Dinsdag 23 januari

14.00 - 15.00 Het programma
15.00 - 15.30 Q&A en afsluiting