Online Sessie

Webinar en Q&A Sessie | BSc in Business Administration

6 december 2023, 16:00
6 december 2023, 17:30
Er zijn nog beperkt plekken beschikbaar
Online

 

Webinar |BSc in Business Administration

Begin de weg naar jouw professionele carrière met onze BSc in Business Administration-programma. Bij Nyenrode bieden we je de tools om persoonlijke en professionele groei te ontwikkelen. Neem deel aan onze online webinar op 6 december, waar je de kans krijgt om dieper in te gaan op ons programma en onze universiteit.

  • Ontdek de ins en outs van Nyenrode's unieke driejarige BSc in Business Administration-programma. Ontdek hoe je jouw ervaring kunt personaliseren en jouw toekomstperspectieven kunt verbeteren.
  • Krijg waardevolle praktische informatie over het aanmeldingsproces en maak jezelf vertrouwd met de internationale vereisten als je overweegt om in het buitenland te studeren.
  • Ontdek welke huisvestingsmogelijkheden voor jou beschikbaar zijn. Of je nu de voorkeur geeft aan de betoverende omgeving van onze Breukelen-campus of de eigentijdse stedelijke levensstijl in Amsterdam, wij hebben het voor je!

Schrijf je nu in om zeker te zijn van je plek! Als je specifieke vragen hebt, kan je deze vooraf stellen aan onze programma-adviseur, zodat we alle relevante informatie voor het evenement kunnen voorbereiden. Tot online!

Dit Online Webinar zal plaatsvinden via Microsoft Teams. De link wordt gedeeld bij de inschrijving. 

Agenda

Woensdag 27 Sept

16.00 - 17.00 Het programma
17.00 - 17.30 Q&A en afsluiting