Catering & voorzieningen

Catering & voorzieningen

Vermaat horeca en (party)catering

Onze vaste horecapartner Vermaat verzorgt al het eten en drinken op het landgoed. Op hoog niveau, van amuse tot uitgeserveerd diner of buffet, voor grote en kleine gezelschappen en voor ieder wat wils. Het horecaconcept binnen Nyenrode vormt een integraal onderdeel van de opleidingen en programma’s van Nyenrode. Ontmoeten, overleggen en ontspannen vormen de uitgangspunten van dit concept. Daarbij zorgen zij altijd voor een vitaal en duurzaam aanbod. Lees meer over Vermaat.

Vineyard catering

Naast Vermaat werken we ook nauw samen met partycateraar Vineyard Catering. Voor grootschalige evenementen, of complexe wensen, is het mogelijk Vineyard in te schakelen. Zij organiseren elk evenement met plezier én professionaliteit: walking dinners, bedrijfspresentaties in het kasteel, kleinschalige ceremonies in de Rozentuin, een spetterend feest in het Koetshuis of een andere bijzondere bijeenkomst. Of het nu om tientallen of enkele honderden personen gaat, Vineyard kiest er altijd voor om met verse en seizoensgebonden producten te werken. Ook bij grootschalige evenementen doen zij geen concessies aan kwaliteit. Lees meer over Vineyard Catering

Horecavoorzieningen

Op ons terrein beschikken wij over meerdere horecavoorzieningen waar je een evenement kan organiseren:

1. De Plesman Bar
In het Plesman Hotel bevindt zich naast de ontbijtruimte tevens onze sfeervolle hotelbar. Bij voldonde bezetting is deze geopend vanaf 19.00 uur tot 01.00 uur. In overleg openen wij de bar ook buiten de gebruikelijke openingstijden.

2. Restaurant De Lakei
In het restaurant De Lakei kunnen deelnemers zes dagen per week (zondag open in overleg) terecht voor een à la carte lunch of diner. Daarnaast bieden wij dagelijks een uitgebreid en luxe lunchbuffet aan bij voldoende reserveringen. Bij goed weer is het aangenaam vertoeven op het terras bij het water.

3. Restaurant Mensa
In ons buffetrestaurant bieden we dagelijks soepen, salades, broodjes en warme gerechten aan. Dit zelfbedieningsrestaurant is voor onze studenten, medewerkers en deelnemers van maandag tot en met vrijdag geopend voor lunch en een eenvoudig diner. Op zaterdag is de Mensa alleen geopend voor de lunch.

Contact

Bo Schuite

Externe evenementen