Feesten, trouwen & bijeenkomsten

Feesten, trouwen & bijeenkomsten

Iets bijzonders te vieren? Wij regelen het! Onze ruimtes in het Kasteel en het Koetshuis zijn uitermate geschikt voor feestelijke aangelegenheden of een borrel. Het Koetshuis biedt plaats tot wel 500 personen. Onze cateraar denkt graag mee met de culinaire invulling. Daarnaast is onze zolderbar dé plek voor een borrel ter afsluiting van een zakelijke bijeenkomst, maar zeker ook als start van een privéaangelegenheid. Uiteraard is ook een borrel op een van de andere locaties op het landgoed mogelijk. Lees meer

Officiële trouwlocatie

Wanneer je een speciale band hebt met Nyenrode, is de historische pracht van het Kasteel en het sfeervolle Koetshuis natuurlijk perfect als huwelijkslocatie. Ons landgoed bevindt zich in de gemeente Stichtse Vecht en is een officiële trouwlocatie binnen deze gemeente. Wij verwelkomen je dan ook graag in de weekenden of gedurende de zomervakantie, voor je droomhuwelijk.

Ceremonie

De huwelijksceremonie vindt plaats in het Kasteel, Koetshuis of in de Rozentuin. Daarbij is het ook mogelijk om op het prachtige voorplein van het Kasteel een toost uit te brengen of de taart aan te snijden. Op de website www.trouweninstichtsevecht.nl vind je informatie over wat er komt kijken bij het regelen van je huwelijk binnen de gemeente Stichtse Vecht.

Fotoreportage

Een fotoreportage op het landgoed behoort tot de mogelijkheden voor iedereen die een relatie met Nyenrode heeft. Het voorplein van het Kasteel biedt een klassieke achtergrond. Daarnaast is de Rozentuin ook een bijzondere locatie, zeker wanneer de rozen volop in bloei staan. Als de huwelijksvoltrekking of het huwelijksfeest plaatsvindt op het landgoed, vragen wij geen extra kosten voor een fotoreportage (fotograaf niet inbegrepen).

Contact

Bo Schuite

Externe evenementen