Sponsoren

Familiebedrijven

Sponsoren 'Familiebedrijven'

RSM is hoofdsponsor van de leerstoel Familiebedrijven en Bedrijfsoverdracht.

RSM is dé adviseur en full service provider op het gebied van fiscale & accountancyvraagstukken, financiële processen en (actuele) wetgeving voor het MKB en familiebedrijven. Rudolf Winkenius, bestuurder RSM Netherlands: 'Wij zijn trots op de sponsoring van de leerstoel Familiebedrijven en Bedrijfsoverdracht en de oprichting van het RSM-Nyenrode Instituut: het geeft duidelijk de kracht van kennis weer.

RSM kan op deze manier nog beter aan de wensen en de eisen van onze klanten voldoen en zo geven wij invulling aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. RSM biedt haar klanten en werknemers mooie kansen om kennis en kunde te versterken en te verdiepen. Deze samenwerking stimuleert een verantwoordelijke groei, mensgerichtheid, professionaliteit en een nog hogere kwaliteit.'

Wilfred J.O. Castricum - Accountant Partner bij RSM
Wilfred J.O. Castricum is Accountant Partner en werkt sinds 1988 bij RSM. Vanaf 2000 is hij verantwoordelijk partner voor cliënten in het onderwijs en non-profitorganisaties. Dhr. Castricum is het internationale aanspreekpunt voor RSM in Nederland. Hij is gespecialiseerd in het begeleiden van private ondernemingen met een internationaal karakter en is daardoor een aanwinst voor de organisatie. Zijn kracht is het stimuleren van organisaties om transparanter te communiceren. Een groot aantal vastgoedondernemingen mag hij tot zijn klantenportefeuille rekenen die goed van pas komen bij de controle en advisering. Bekijk C.V.

Laura Bles-Temme - Fiscaal Partner en Head of Tax bij RSM
Laura Bles-Temme is Fiscaal Partner en Head of Tax bij RSM en sinds 1994 betrokken bij de organisatie. Zij heeft bestuurservaring opgedaan bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Daardoor heeft zij veel ervaring met het onderhouden van de contacten met de Belastingdienst en het begeleiden van boekenonderzoek. Bij RSM is zij verantwoordelijk voor de ‘private client desk’. Mevr. Bles-Temme adviseert familiebedrijven, DGA’s en hun bedrijf op het terrein vennootschap- en inkomstenbelasting, maar ook op het bredere terrein van schenk- en erfbelasting, BTW en loonbelasting. Ze is gespecialiseerd in het begeleiden van haar klanten met financiële en fiscale vraagstukken, maar ook met strategische bedrijfsactiviteiten. Óók op het gebied van Horizontaal Toezicht. Bekijk C.V.

NPM Capital is co-sponsor van de leerstoel Familiebedrijven en Bedrijfsoverdracht.

Rutger Ruigrok, managing director van NPM Capital: 'NPM Capital is al 70 jaar de investeringspartner van ondernemers en managementteams van middelgrote tot grote ondernemingen in de Benelux. Wij verbinden ons voor onbepaalde tijd aan een onderneming. Daardoor sluit onze werkwijze goed aan bij de belangen van familiebedrijven en hun eigenaren. Dat blijkt ook wel uit de vele, jarenlange investeringen die wij in familiebedrijven hebben. Daarom past de sponsoring van de Nyenrode leerstoel Familiebedrijven en Bedrijfsoverdracht goed bij onze aanpak en zijn wij verheugd een bijdrage te kunnen leveren aan het genereren van nieuwe kennis voor familie-ondernemers en hun eigenaren.'