Deeltijd opleidingen bedrijfskunde

Een opleiding in bedrijfskunde aan Nyenrode is meer dan kennis en een titel. Het is een reis waarin je jouw persoonlijke leiderschap en ondernemerschap ontdekt. Ontwikkel je talent en haal het beste uit jezelf. Durf anders te denken, neem afstand en leer om vanuit nieuwe perspectieven te kijken naar complexe uitdagingen van je organisatie.

De deeltijd bedrijfskunde opleidingen van Nyenrode

  • Parttime MSc
  • Foundations of Management
  • Executive MBA

Nyenrode’s unieke combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling bij deze twee masters stelt jou in staat om wat je leert direct toe te passen in de praktijk. Maar welke van de drie opleidingen past nu het beste bij jouw persoonlijke situatie, werkervaring en professionele doelen? 

Vergelijk

Vergelijk hier in een compact overzicht de opleidingen met elkaar. Wil je meer informatie ontvangen om te kunnen vergelijken? Download dan de brochures of bekijk de programmapagina's.


Wat past bij jou

Executive MBA
Je bent leidinggevende, manager of ondernemer en wilt jouw internationale ervaring versterken en blik verruimen. Met de Executive MBA breng je jouw bedrijfskundige en management kennis up-to-date en ontwikkel je jouw leiderschapsvaardigheden gedurende de Personal Leadership Development Journey. 

Parttime MSc
Je bent aan het werk en hebt minimaal twee jaar werkervaring. Naast je baan wil je graag (alsnog) een master diploma halen. Met de Parttime MSc in Management breng je wat je op vrijdagavond en zaterdagochtend leert op maandag direct in de praktijk. Je ontwikkelt je daarmee tot een strategisch gesprekspartner.

Foundations of Management
Stijg je uit boven je vakgebied en heb je behoefte aan een stevig bedrijfskundig fundament? Met het Foundations of Management programma maak je jezelf in 1 jaar de essentie van bedrijfskunde eigen en ontwikkel je jouw persoonlijk leiderschap.

Ga naar de opleidingspagina voor meer specifieke informatie

Gevonden: 2 opleidingen
PTMSc 18-10-2019-4_header (Pre-) Master of Science in Management (deeltijd)

(Pre-) Master of Science in Management (deeltijd)

Deeltijd | Nederlands | 1 november 2024
Deeltijd Bedrijfskunde studeren naast je baan? Wij ontwikkelen jou tot leider en ondernemer met oog voor de mensen en de wereld om je heen.
fma Foundations of Management

Foundations of Management

Deeltijd | Nederlands | 20 september 2024
De essentie van bedrijfskunde in 1 jaar in deeltijd. Ideaal als jij als manager een steeds grotere verantwoordelijkheid krijgt binnen je organisatie en te maken hebt met vakoverstijgende uitdagingen.

Lees hier de ervaringen van deelnemers van de programma's

Robin Konijn, Executive MBA

Marloes Drenthen, Part-time MSc

Preschana Misri, FMA


Return on education

Een opleiding aan Nyenrode levert een leven lang voordeel op, zowel professioneel als persoonlijk en wordt door onze alumni beschouwd als de beste investering in henzelf en hun toekomst.