Vastgoed Opleidingen

Ontdek onze diverse deeltijd-opleidingen op het gebied van vastgoed, taxateurs en certificering.

Nyenrode Business Universiteit helpt jou verder in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Afhankelijk van je rol, deskundigheid en leerbehoefte bieden wij een breed portfolio aan opleidingen binnen de vastgoed sector. Van op maat gemaakte opleidingstrajecten tot een collegereeks van drie dagen of een programma met vijf modules om je kennisniveau up-to-date te houden.

Welke opleidingen zijn er?

Wil je vastgoedexpert blijven en ben je ingeschreven in de kamer bedrijfsmatig vastgoed? Om te voldoen aan de vastgestelde kwaliteitsnorm van de beroepsgroep is het up-to-date houden van je vakkennis essentieel en verplicht. Volg de opleiding  Hercertificering en PE vastgoedCert en NRVT en voldoe na deelname aan de kwaliteitseisen van NRVT en VastgoedCert. 

Er zijn nogal wat situaties denkbaar waarbij de economische waarde van een onderneming ter discussie staat. Natuurlijk bij koop of verkoop, maar ook bij geschillen, arbitrage en fiscale vraagstukken. Het programma Business valuation - opleiding tot Register Valuator (RV) neemt je mee in de praktijk van waarderingsvraagstukken.

In de Collegereeks Private Wealth en Real Estate gaan wij nader in op verschillende aspecten van beleggen in vastgoed in combinatie met de dynamiek van een familiebedrijf.Bouwprojecten lopen een steeds grotere kans om te falen. Ze gaan over budget heen, halen mijlpalen niet en/of gaan over datum heen. Daarnaast zijn er steeds complexere en nieuwe vormen van contracten en aanbesteden. In de Masterclass Contract- en risicomanagement in de bouw leer je door colleges van experts uit het bedrijsleven in combinatie met best practices het effectief implementeren van contract- en risicomanagement binnen jouw organisatie. 

Ontdek onze vastgoed opleidingen

Gevonden: 4 opleidingen
Executive Education Workshop 28 Business Valuation - opleiding tot Register Valuator (RV)

Business Valuation - opleiding tot Register Valuator (RV)

> 10 dagen | Nederlands | 10 oktober 2024
Het programma Business Valuation neemt je mee in de praktijk van waarderingsvraagstukken.
kasteel Hercertificering en PE VastgoedCert en NRVT

Hercertificering en PE VastgoedCert en NRVT

< 10 dagen | Nederlands | 19 maart 2024
Voldoe als makelaar/ taxateur op een zo efficiënt mogelijke wijze aan jouw hercertificeringsverplichting voor VastgoedCert en het NRVT.
pag 60_SAN3686-4 Collegereeks Private Wealth en Real Estate

Collegereeks Private Wealth en Real Estate

< 10 dagen | Nederlands | 13 mei 2024
In deze exclusieve collegereeks gaan wij nader in op verschillende aspecten van beleggen in vastgoed in combinatie met de dynamiek van een familiebedrijf. Gerenommeerde sprekers belichten onder andere de fiscale en financiële aspecten, gaan in op duurzaamheid en de maatschappelijke rol van vastgoedbezit.
Executive Education Workshop 29 Masterclass Contract- en risicomanagement in de bouw

Masterclass Contract- en risicomanagement in de bouw

< 10 dagen | Nederlands |
In twee dagen leer je de laatste ontwikkelingen binnen contract- en risico management en kan je dit goed implementeren binnen jouw organisatie.