Hercertificering en PE VastgoedCert en NRVT

Breukelen
21 maart 2023
1 dagdeel of meer
Nederlands
€1200,- excl. BTW

Collegereeks Real Estate voor de BV taxateur

Om te voldoen aan de vastgestelde kwaliteitsnorm van de beroepsgroep is het up-to-date houden van je vakkennis essentieel en verplicht.

Nyenrode Business Universiteit biedt dit jaar voor het eerst een ‘’Collegereeks Real Estate’’ specifiek voor de BV taxateur waarmee deze volledig aan de PE verplichting van het NRVT voldoet.

 

Hercertificering / PE verplichting

NRVT
Voor de kamer BV geldt dit jaar een studieverplichting van 20 uur.  Bekijk hier de schema's van de verdeling.

VastgoedCert nieuw stelsel

Vanaf 1 januari 2020 geldt er voor de hercertificering van het RM-register van VastgoedCert een nieuw stelsel. Dit betekent dat voor (her)certificering voortaan een schriftelijke meting wordt geëist en niet het uitsluitend bijwonen van een voorgeschreven hoeveelheid vakgerichte cursussen (PE-punten).

De nieuwe systematiek geldt voor alle geregistreerde makelaars die in 2020 of 2021 zijn gestart met een nieuwe, vijfjarige certificatieperiode. Deze makelaars maken een tweetal niveaumetingen om hun kennis en vakbekwaamheid aan te tonen. Zij worden hierover persoonlijk door VastgoedCert benaderd. De Niveaumeting-toets wordt afgenomen door SVMNIVO, kijk voor meer informatie op www.svmnivo.nl.

Voor VastgoedCert geldt, voor de leden die dit jaar nog in de ‘oude stijl’ vallen dat zij een verplichte dag en facultatieve punten moeten halen. Bij inschrijving in meerdere kamers mogen deze facultatieve punten met één cursus gehaald worden die voor beide kamers punten oplevert. Leden die in de ‘nieuwe stijl’ vallen maken de niveaumeting en hebben verder geen studieverplichting voor VastgoedCert.

Voor meer informatie omtrent dit nieuwe stelsel en wat dit voor jou betekent verwijzen wij naar https://www.vastgoedcert.nl/

  • Na deelname voldoe je aan de kwaliteitseisen van NRVT voor de kamer BV.
  • Heb je kennis opgedaan waar je in de dagelijkse praktijk direct mee aan de slag kan.
  • Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


  Van wie krijg je college?

  Tijdens de verschillende bijeenkomsten geven inspirerende sprekers hun visie en vertellen zij vanuit hun ervaring over de belangrijkste principes en inzichten. 

  Hoogleraar
  Tom is hoogleraar real estate, directeur van Nyenrode's Real Estate Center en academisch verantwoordelijk voor de Master Fiscaal Recht. Zijn missie is diepe inzichten en bewezen kennis uit het verleden en het heden te koppelen aan de toekomst.
  Roel Meulenbeld
  Drs. Roel Meulenbeld
  Programma-manager
  Vastgoededucatie voor professionals: Management, training en advies voor professionals in de vastgoedbranche. Opleiden, trainen en coachen van professionals commercieel vastgoed in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit. Ontwikkelen van vastgoedopleidingen.

  Wat ga je doen?

  We organiseren dit jaar een collegereeks Real Estate speciaal voor de BV taxateur. Schrijf je in voor de hele reeks van drie colleges en volg daarnaast een korte verplichte E-learning (Objectiviteit en onafhankelijkheid) en voldoe volledig aan je PE verplichting van het NRVT voor 2023 (20 PE punten). 

  Thema's

  • Art. 12 Praktijkhandleiding 
  • Jaarrekening taxeren
  • Fiscaliteit
  • Financiering en beleggingsvastgoed
  • Waarderen en financieren duurzaam vastgoed 
  • Juridische actualiteiten
  • Actualiteiten huurmarkt
  • Innovatieve projecten

  Studiemateriaal

  Het studiemateriaal bestaat uit digitaal materiaal dat tijdens of na afloop van het programma wordt verstrekt.

  Voor wie?

  De collegereeks Real Estate is ontwikkelt voor taxateurs die zijn ingeschreven bij het NRVT in de kamer BV. Uiteraard zijn de cursusdagen ook bij uitstek geschikt voor andere vastgoedprofessionals die zich willen verdiepen op het gebied van vastgoed.

  Data en tijden

  De collegereeks gaat op 21 maart 2023 van start en vindt plaats bij Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. Iedere dag start om 13.30 uur en eindigt om 20.00 uur.

  • Dag 1: Dinsdag 21 maart 2023
  • Dag 2: Dinsdag 18 april 2023
  • Dag 3: Dinsdag 10 oktober 2023

  Data onder voorbehoud van wijziging.

  Aanmelden

  De mogelijkheid om je aan te melden via de website volgt binnenkort. 

  Vragen

  Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze programma-coördinator via hercertificering@nyenrode.nl of
  +31 (0) 346 295 402. Heb je inhoudelijke vragen dan kan je contact opnemen met drs. Roel Meulenbeld via r.meulenbeld@nyenrode.nl.

  Wat zijn de kosten?

  De investering voor de volledige collegereeks Real Estate inclusief de E-learning is €1200,- exclusief btw.

  Nyenrode Business Universiteit is niet aangesloten bij het STAP-register. Voor deze opleiding is geen STAP-budget mogelijk.

  *Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.