Communicatie opleidingen

Geef je carrière een boost met een collegereeks op het gebied van communicatie. Bekijk hieronder het aanbod. Heb je vragen? Neem contact op met het programma-management. Wij helpen je graag.

Eigen communicatiestrategie bepalen in versnipperd landschap

Het politieke landschap is versnipperd, iedereen is continu actief via social media en actieve burgers bepalen de agenda. Hoe blijf je als organisatie op de hoogte en bepaal je je eigen strategie? Communicatie is belangrijk bij alle strategische onderdelen van een organisatie. Dat geldt zowel voor het versterken van de reputatie, het krijgen en behouden van draagvlak of vertrouwen wekken bij betrokkenen.

Strategische Communicatie legt de nadruk op het ontwikkelen van een eigen visie en strategie, Public Affairs & Stakeholdermanagement gaat over de balans tussen de belangen van organisaties en hun stakeholders. ‘Deelnemers kunnen beide reeksen volgen zonder hetzelfde te horen en doen, maar je ziet dat deze vakgebieden steeds meer naar elkaar toe groeien en binnen bedrijven en organisaties door één afdeling worden uitgeoefend.’ Lees hier meer.

Contact

Naomi Vervaart

Programma-coördinator

Opleidingen

Gevonden: 2 opleidingen
Executive Education 8 Blended class Strategische Communicatie

Blended class Strategische Communicatie

< 10 dagen | Nederlands | 15-9-2021
Tijdens de blended class Strategische Communicatie krijg je van experts de laatste ontwikkelingen en inzichten op communicatiegebied.
Executive Education 4 Collegereeks Public Affairs & Stakeholdermanagement

Collegereeks Public Affairs & Stakeholdermanagement

< 10 dagen | Nederlands | 11-5-2021
Voor steeds meer organisaties is de relatie met de omgeving en stakeholders een voorwaarde om organisatiedoelen te behalen. Tegelijkertijd groeit de impact van wet- en regelgeving op de bedrijfsvoering.