Nieuws

DSC09007 Burgemeester ontdekt met scholieren het erfgoed van Nyenrode

Burgemeester ontdekt met scholieren het erfgoed van Nyenrode

Over Nyenrode |  27 november 2018
Op donderdagmiddag 22 november kwamen leerlingen van havo 2 van RSG Broklede uit Breukelen op de fiets aan op Nyenrode. Vanuit haar kennismaking met de gemeente vergezelde burgemeester Yvonne van Mastrigt van Stichtse Vecht hen als verrassing tijdens een informatieve rondwandeling over het landgoed.
Jeanine Jansen ‘Het is bijzonder om te zien als talenten elkaar én zichzelf verrassen’

‘Het is bijzonder om te zien als talenten elkaar én zichzelf verrassen’

Onderwijs |  22 november 2018
‘Mijn missie is om ervoor te zorgen dat een groep écht samen leert en innoveert terwijl ze aan het werk zijn. Daarvoor is verbinding nodig, zodat ze van één plus één drie maken. Zo bijzonder om te zien als talenten elkaar én zichzelf verrassen.’
Fer Tummers ‘Soft skills zijn succesfactoren van projecten’

‘Soft skills zijn succesfactoren van projecten’

Onderwijs |  21 november 2018
Soft skills blijken belangrijke succesfactoren van projecten te zijn. Als projectmanagers meer kennis en vaardigheden op dit gebied hebben, kunnen ze de kans op succes in toekomstige projecten enorm vergroten.
1U5A6232_Nyenrode_DiesNatalis2018 Peter Bakker Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Peter Bakker Officier in de Orde van Oranje-Nassau

Over Nyenrode |  20 november 2018
Peter Bakker, President en CEO van de World Business Council for Sustainable Development (WBCSD), kreeg vandaag een lintje opgespeld vanwege zijn tomeloze inzet om vanuit het bedrijfsleven een wezenlijke bijdrage te leveren aan het oplossen van de belangrijkste mondiale duurzaamheidsvraagstukken. Bakker is hiermee bevorderd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.
Rosanne Scholte ‘Ik heb geleerd om mijzelf opnieuw te ontdekken’

‘Ik heb geleerd om mijzelf opnieuw te ontdekken’

Onderwijs |  16 november 2018
Juist door mijn eigen patronen te herkennen in een situatie die voor mij onzeker is, zie ik de patronen in de organisatie beter en ben ik in staat de emoties bij collega’s te plaatsen vanuit onzekerheden die zij op verschillende vlakken ervaren.
BSc in Business Administration opnieuw beste International Business-opleiding

BSc in Business Administration opnieuw beste International Business-opleiding

Onderwijs |  15 november 2018
De Bachelor of Science (BSc) in Business Administration is door de Keuzegids Universiteiten 2019 net als vorig jaar als beste opleiding van Nederland beoordeeld in de categorie International Business. In de Keuzegids steekt de opleiding met kop en schouders boven alle andere bachelors uit in de sector Economie & bedrijf.
Paul de Rook Focus op vooruitgang

Focus op vooruitgang

Onderwijs |  14 november 2018
‘Fantastisch dat ik de inzichten uit Foundations of Management (FMA) van Nyenrode Business Universiteit een-op-een kon toepassen in mijn publieke functie, ten bate van de Groningse inwoners’.
Nyenrode Business Universiteit - Amsterdam Opening nieuwe collegezalen Nyenrode Amsterdam

Opening nieuwe collegezalen Nyenrode Amsterdam

Over Nyenrode |  13 november 2018
Op 29 oktober werden twee nieuwe collegezalen feestelijk geopend in Nyenrode Amsterdam in het gebouw van De Vijf Keizers. De verhuizing van de Fulltime MBA en een deel van het Fulltime MSc-programma van Breukelen naar Amsterdam maakten een grotere capaciteit noodzakelijk. De twee collegezalen kunnen opgedeeld worden en bieden nu plaats voor maximaal 144 studenten.

Contact

Lidy Nebbeling

Communicatieadviseur

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.