Nieuws

Vestiging Amsterdam Nyenrode Business Universiteit opent vestiging in Amsterdam

Nyenrode Business Universiteit opent vestiging in Amsterdam

Over Nyenrode |  15 september 2017
Op 14 september is de nevenvestiging van Nyenrode Business Universiteit in Amsterdam feestelijk geopend. Met de nevenvestiging wil Nyenrode haar internationale aantrekkingskracht vergroten en nieuwe doelgroepen aanboren. Dit jaar is de full time MBA van Nyenrode van start gegaan in Amsterdam. Volgend jaar zal een uitbreiding van het fulltime Master of Science in Management programma op de locatie aanvangen.
Daniele en Lidy website Ondersteuning voor scriptiestudenten Accountancy

Ondersteuning voor scriptiestudenten Accountancy

Onderwijs |  12 september 2017
Dit jaar is Nyenrode gestart met verschillende initiatieven om accountancystudenten te ondersteunen bij het schrijven van de masterscriptie. Uit de jaarlijkse enquête van de studiecoaches bleek vorig jaar dat studenten behoefte hebben aan ondersteuning hierin.
Zaal De Rooij Nieuwe collegezaal met flexibele tussenwand

Nieuwe collegezaal met flexibele tussenwand

Over Nyenrode |  12 september 2017
Begin september is de vernieuwde collegezaal De Rooij 102/103 in gebruik genomen. In de afgelopen zeven weken (tijdens de zomervakantie) is de oude zaal (De Rooij 103) volledig ontmanteld en opnieuw opgebouwd. De ernaast gelegen collegezalen waren een aantal jaar geleden al gemoderniseerd.
Nyenrode wint Bronzen Troffel voor restauratie monumentaal uitrijhek

Nyenrode wint Bronzen Troffel voor restauratie monumentaal uitrijhek

Over Nyenrode |  12 september 2017
Op zaterdag 9 september, aan het eind van Open Monumentendag, heeft Nyenrode de Bronzen Troffel gewonnen, voor de restauratie van het 17e eeuwse uitrijhek.
Leo Besemer lintje Pensioen en lintje voor Campus Supervisor Leo Besemer

Pensioen en lintje voor Campus Supervisor Leo Besemer

Community |  7 september 2017
Op 7 september nam Leo Besemer officieel afscheid van Nyenrode Business Universiteit als Campus Supervisor. Hij was sinds 1981 in dienst van de universiteit en bereikte dit jaar de pensioengerechtigde leeftijd.
-content-presspage-com-uploads-865-500_foto039sfinancebijelkaar-jpg De Return on Education van deeltijdstudenten Controlling Nyenrode

De Return on Education van deeltijdstudenten Controlling Nyenrode

7 september 2017
De deeltijd controllingopleidingen van Nyenrode hebben als doel om finance professionals te ontwikkelen tot financieel strategische business sparringpartners. Financials die zo echt een verschil kunnen maken binnen hun bedrijf en vanuit daar kunnen bijdragen aan een duurzame maatschappij. Hoe pakt dit uit voor de studenten?
-content-presspage-com-uploads-865-500_nbb-foto-280187-650x432-jpeg Post-Bachelor Controlling nu ook in Rotterdam te volgen

Post-Bachelor Controlling nu ook in Rotterdam te volgen

7 september 2017
                        De Post-Bachelor Controlling-opleiding van Nyenrode Business Universiteit is nu ook in Rotterdam te volgen. De opleiding is specifiek gericht op finance professionals die in korte tijd en op flexibele wijze meer kennis willen opdoen in hun vakgebied.
Groepsfoto OAJ 2017-2018 Opening Academisch Jaar 2017 - 2018

Opening Academisch Jaar 2017 - 2018

Over Nyenrode |  4 september 2017
Op Nyenrode Business Universiteit is op maandag 4 september om 16:00 uur het nieuwe Academisch Jaar van start gegaan. Tijdens de opening werd stilgestaan bij de groei van Nyenrode en de positie en betekenis van de universiteit in de samenleving.

Contact

Lidy Nebbeling

Communicatieadviseur

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.