Nieuws

-content-presspage-com-uploads-865-500_nyenrode-hr-90-jpg 'Vergroot je impact op medewerkers in de zorg'

'Vergroot je impact op medewerkers in de zorg'

30 augustus 2017
De zorg is continu in verandering. Medewerkers hebben steeds te maken met nieuwe technologieën en moeten voldoen aan de nieuwste eisen. Specialismen worden ingewikkelder en specialisten werken steeds meer samen. In deze veranderende wereld kan coachend leiderschap het verschil maken. ‘Veranderingen zijn ook kansen om te groeien’, zegt Marianne van der Pool, samen met Annemarie van der Meer één van de kerndocenten van het programma Coaching for Executives in Healthcare.
"Nyenrodiaan: toch vooral een gevoel"

"Nyenrodiaan: toch vooral een gevoel"

30 augustus 2017
"Nyenrode vindt het belangrijk dat er een wederzijdse betrokkenheid bestaat tussen de universiteit en haar alumni. Als hoofd Alumni & External Relations ben ik het aanspreekpunt voor alumnizaken.
-content-presspage-com-uploads-865-500_nationaalsalarisonderzoek-png Nationaal Salarisonderzoek 2017 van start gegaan

Nationaal Salarisonderzoek 2017 van start gegaan

Onderzoek |  30 augustus 2017
Breukelen - Voor de derde keer is het Nationaal Salaris Onderzoek van Intermediair en Nyenrode Business Universiteit van start gegaan. Voor dit onderzoek worden hoger opgeleide werknemers werkzaam in Nederland uitgenodigd een vragenlijst in te vullen over hun salaris, werkomstandigheden, welbevinden en hun verwachtingen over de toekomst.
-content-presspage-com-uploads-865-500_bobdewitstaand-jpg 'Digitale transformatie raakt aan de fundamenten van ons systeem'

'Digitale transformatie raakt aan de fundamenten van ons systeem'

Opinie |  30 augustus 2017
‘De digitale transformatie is het concept van de eeuw. Geen mens, geen organisatie en zelfs land kan er omheen’, waarschuwt hoogleraar Strategisch Leiderschap, prof. dr. Bob de Wit, die zijn kennis deelt in de masterclass Strategie. ‘De veranderingen die het teweegbrengt zijn ingrijpender dan veel mensen denken.’
-content-presspage-com-uploads-865-500_img-6731-jpg ‘Lean Leadership Program bracht me extra verdieping’

‘Lean Leadership Program bracht me extra verdieping’

30 augustus 2017
Veranderingen gaan steeds sneller, de concurrentie wordt steeds groter en de klant wordt steeds veeleisender. ‘Lean kan een grote rol spelen in de verbetering van je diensten’, zegt Rick van den Tillard. Als Customer Support Director bij het internationale bedrijf PANalytical heeft hij de black belt in Lean Six Sigma. Toch heeft het Lean Leadership Program hem verdieping van zijn kennis gebracht.
Tweedaags PE-programma / Terugkomdag Business Valuation Een coachingscultuur: 'nice to have' of strategisch voordeel?

Een coachingscultuur: 'nice to have' of strategisch voordeel?

30 augustus 2017
Organisaties moeten vandaag de dag alle beschikbare capaciteiten, creativiteit en het potentieel van hun medewerkers mobiliseren. Dat leidt tot betere teamresultaten. Dat stellen Annemarie van der Meer en Marianne van der Pool, kerndocenten van het programma Coaching for Executives in Healthcare. Zij leren leidinggevenden hoe zij hun team laten ontwikkelen en groeien in hun eigen kracht.
-content-presspage-com-uploads-865-500_tt08-01-1-jpg Expositie “Kritische Keuzes | Personal Perspectives”

Expositie “Kritische Keuzes | Personal Perspectives”

30 augustus 2017
Vanaf 16 mei tot en met 13 september is op Nyenrode Business Universiteit de expositie “Kritische Keuzes | Personal Perspectives” te zien met schilderijen van Nyenrode-alumni Rob Weddepohl en Ad Rooymans.
Financial Times: Nyenrode Open Executive Programs gestegen als beste van Nederland

Financial Times: Nyenrode Open Executive Programs gestegen als beste van Nederland

30 augustus 2017
Voor het vijfde jaar achtereen waarderen de deelnemers van de Open Executive Programs van Nyenrode Business Universiteit als beste van Nederland, blijkt uit de ranking van de Financial Times. Daarnaast is Nyenrode twee plaatsen gestegen in de ranking ten opzichte van 2016 en staat nu op plaats 48 van de FT-education ranking best open enrollment programs wereldwijd.

Contact

Lidy Nebbeling

Communicatieadviseur

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.