Nieuws

kasteel Ensemble Nieuw Geluid speelt op Nijenrode tijdens Open Monumentendag

Ensemble Nieuw Geluid speelt op Nijenrode tijdens Open Monumentendag

Over Nyenrode |  31 augustus 2017
Ook dit jaar is kasteel Nijenrode op zaterdag 9 september weer te bezoeken tijdens de jaarlijkse Open Monumentendag. Op die dag verzorgen medewerkers van Nyenrode Business Universiteit rondleidingen door het kasteel. Het Haagse Ensemble Nieuw Geluid zal de Open Monumentendag op Nijenrode opluisteren met een concert in het Koetshuis, dat start om 13.00 uur. Universiteitsbeiaardier Jan Willem Achterkamp zorgt voor muzikale omlijsting van de dag en het carillon in de toren van het kasteel verschillende melodieën spelen.
Stakeholder_(en).svg Stakeholdergerichte Governance

Stakeholdergerichte Governance

Opinie |  30 augustus 2017
In de NCGI nieuwsbrief van september 2016 schreef NCGI-lid Herman Mulder over een veelvuldig door het NCGI bediscussieerd thema 'Making markets fit for sustainable and responsible purpose'. De column 'De nieuwe kleren van de CEO' was een eerste van een reeks. Deze keer is de beurt aan drs. Tanja de Jonge en prof. dr. Ronald Jeurissen.
-content-presspage-com-uploads-865-500_nyenrode-nielsvanburen-png Ontdek de nieuwe campagne van Nyenrode

Ontdek de nieuwe campagne van Nyenrode

30 augustus 2017
Ergens voor staan. Dat is belangrijker dan ooit.
Seminar met Guus Hiddink over leidinggeven aan winnende teams

Seminar met Guus Hiddink over leidinggeven aan winnende teams

30 augustus 2017
Waarom blijft de ene organisatie langdurig succesvol, terwijl soortgelijke uiteenvallen en verdwijnen? Waardoor weet die ene persoon zijn succes te herhalen, terwijl eigenlijk niemand dat verwachtte? En hoe kan het dat sommige sportteams decennialang een legacy weten na te laten die veel verder gaat dan alleen winnen? Dat zijn enkele vragen waar deelnemers van het seminar 'Leidinggeven aan Winnende Teams’ van Nyenrode Sports antwoord op krijgen.
Tweedaags PE-programma / Terugkomdag Business Valuation ‘De risico’s bij internationaal zakendoen nemen alleen maar toe’

‘De risico’s bij internationaal zakendoen nemen alleen maar toe’

30 augustus 2017
Risicomanagement en Compliance zijn twee belangrijke onderwerpen bij het zakendoen. ‘Zeker als het om internationaal zakendoen gaat. Daar worden de risico’s alleen maar groter’, zegt Marcel Pheijffer, één van de zes professoren die de Collegereeks Risk en Compliance bij Nyenrode verzorgen.
-content-presspage-com-uploads-865-500_nyenrode-hr-90-jpg 'Vergroot je impact op medewerkers in de zorg'

'Vergroot je impact op medewerkers in de zorg'

30 augustus 2017
De zorg is continu in verandering. Medewerkers hebben steeds te maken met nieuwe technologieën en moeten voldoen aan de nieuwste eisen. Specialismen worden ingewikkelder en specialisten werken steeds meer samen. In deze veranderende wereld kan coachend leiderschap het verschil maken. ‘Veranderingen zijn ook kansen om te groeien’, zegt Marianne van der Pool, samen met Annemarie van der Meer één van de kerndocenten van het programma Coaching for Executives in Healthcare.
"Nyenrodiaan: toch vooral een gevoel"

"Nyenrodiaan: toch vooral een gevoel"

30 augustus 2017
"Nyenrode vindt het belangrijk dat er een wederzijdse betrokkenheid bestaat tussen de universiteit en haar alumni. Als hoofd Alumni & External Relations ben ik het aanspreekpunt voor alumnizaken.
-content-presspage-com-uploads-865-500_nationaalsalarisonderzoek-png Nationaal Salarisonderzoek 2017 van start gegaan

Nationaal Salarisonderzoek 2017 van start gegaan

Onderzoek |  30 augustus 2017
Breukelen - Voor de derde keer is het Nationaal Salaris Onderzoek van Intermediair en Nyenrode Business Universiteit van start gegaan. Voor dit onderzoek worden hoger opgeleide werknemers werkzaam in Nederland uitgenodigd een vragenlijst in te vullen over hun salaris, werkomstandigheden, welbevinden en hun verwachtingen over de toekomst.

Contact

Lidy Nebbeling

Communicatieadviseur

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.