Nieuws

Financial Times: Nyenrode Open Executive Programs gestegen als beste van Nederland

Financial Times: Nyenrode Open Executive Programs gestegen als beste van Nederland

30 augustus 2017
Voor het vijfde jaar achtereen waarderen de deelnemers van de Open Executive Programs van Nyenrode Business Universiteit als beste van Nederland, blijkt uit de ranking van de Financial Times. Daarnaast is Nyenrode twee plaatsen gestegen in de ranking ten opzichte van 2016 en staat nu op plaats 48 van de FT-education ranking best open enrollment programs wereldwijd.
-content-presspage-com-uploads-865-500_460-jpg Guus Hiddink te gast bij seminar ‘Leidinggeven aan Winnende Teams’

Guus Hiddink te gast bij seminar ‘Leidinggeven aan Winnende Teams’

Community |  30 augustus 2017
Als er iemand succesvol leiding heeft gegeven aan winnende teams is het Guus Hiddink wel. Hij mocht dan ook niet ontbreken tijdens het seminar ‘Leidinggeven aan Winnende Teams’ op 11 mei 2017. Zijn stelling: ‘Er moet balans zijn in een team, dus er moeten ook rotzakken tussen zitten.’
"Nyenrodiaan: toch vooral een gevoel"

"Nyenrodiaan: toch vooral een gevoel"

30 augustus 2017
"Nyenrode vindt het belangrijk dat er een wederzijdse betrokkenheid bestaat tussen de universiteit en haar alumni. Als hoofd Alumni & External Relations ben ik het aanspreekpunt voor alumnizaken.
-content-presspage-com-uploads-865-500_ypy2017-1-jpg Positieve leermomenten over changemanagement

Positieve leermomenten over changemanagement

30 augustus 2017
Ook dit jaar organiseerde netwerkorganisatie InterCompany Assocation de competitie Young Professionals of the Year (YPY), met steun van Nyenrode, BVO en T-Systems. Na twee eerdere krachtmetingen afgelopen maanden, legden zaterdag 13 mei 23 teams van toonaangevende bedrijven elkaar het vuur aan de schenen op landgoed Nyenrode in de finalestrijd om de felbegeerde award. Eric Pasman (Nyenrode), een van de begeleidende coaches voor de teams, doet verslag.
Nyenrode Business Universiteit Medewerker als succesfactor van waardengedreven ondernemerschap

Medewerker als succesfactor van waardengedreven ondernemerschap

30 augustus 2017
MVO Nederland, Nyenrode en VNO-NCW organiseren voor de 8e keer de Henk van Luijk Lezing.
-content-presspage-com-uploads-865-500_584-jpg Waardegedreven organisatie maakt medewerkers gelukkiger en productiever

Waardegedreven organisatie maakt medewerkers gelukkiger en productiever

30 augustus 2017
De jaarlijkse Henk van Luijk Lezing vond donderdag 18 mei plaats tegen het decor van een goedgevuld Pfizer Auditorium op het landgoed van Nyenrode Business Universiteit, dat samen met MVO Nederland en VNO-NCW organisator was. Het thema 2017 was waardegedreven ondernemerschap.
-content-presspage-com-uploads-865-500_nyenrode-hr-90-jpg Helpt een coachende stijl om Zorgmanager van het Jaar te worden?

Helpt een coachende stijl om Zorgmanager van het Jaar te worden?

30 augustus 2017
De Zorgmanager van het Jaar valt op om zijn positieve impact op de zorgorganisatie. Op 11 april kreeg Ernst Kuipers, bestuursvoorzitter van Erasmus MC in Rotterdam, deze eretitel toegekend door de jury. Maar wat maakt nu een goede zorgmanager? Annemarie van der Meer en Marianne van der Pool zijn kerndocenten van het programma Coaching for Executives in Healthcare – strengthen the impact of your communication as a leader. Zij onderzoeken of een coachende stijl een rol speelt in de nominatie. 
Tweedaags PE-programma / Terugkomdag Business Valuation ‘Ga niet analyseren, haal juist belangrijke projecten binnen’

‘Ga niet analyseren, haal juist belangrijke projecten binnen’

30 augustus 2017
‘Verkoop is een mooi, maar ook een hard vak. Het gaat om het stellen van prioriteiten en het behouden van focus. Focus op het binnenhalen van je major sales en focus op omzet en winstgroei bij je geselecteerde key accounts. Kan je investeren in deze klant, is dit een goede kans? Je major sales bestaan misschien uit maar 5% van al je verkoopkansen: deze moet je winnen, het is de Champions League van de verkoopafdeling. Daar moet je vol op’, vertelt Willem van Putten enthousiast. Hij is docent bij de Masterclass Commercial Excellence, waarin sales directeuren, salesmanagers en key accountmanagers in enkele dagen wakker worden geschud over hun strategische keuzes.

Contact

Lidy Nebbeling

Communicatieadviseur

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.