Nieuws

-content-presspage-com-uploads-865-500_img-6731-jpg ‘Lean Leadership Program bracht me extra verdieping’

‘Lean Leadership Program bracht me extra verdieping’

30 augustus 2017
Veranderingen gaan steeds sneller, de concurrentie wordt steeds groter en de klant wordt steeds veeleisender. ‘Lean kan een grote rol spelen in de verbetering van je diensten’, zegt Rick van den Tillard. Als Customer Support Director bij het internationale bedrijf PANalytical heeft hij de black belt in Lean Six Sigma. Toch heeft het Lean Leadership Program hem verdieping van zijn kennis gebracht.
-content-presspage-com-uploads-865-500_amp-jpg Een coachingscultuur: 'nice to have' of strategisch voordeel?

Een coachingscultuur: 'nice to have' of strategisch voordeel?

30 augustus 2017
Organisaties moeten vandaag de dag alle beschikbare capaciteiten, creativiteit en het potentieel van hun medewerkers mobiliseren. Dat leidt tot betere teamresultaten. Dat stellen Annemarie van der Meer en Marianne van der Pool, kerndocenten van het programma Coaching for Executives in Healthcare. Zij leren leidinggevenden hoe zij hun team laten ontwikkelen en groeien in hun eigen kracht.
-content-presspage-com-uploads-865-500_tt08-01-1-jpg Expositie “Kritische Keuzes | Personal Perspectives”

Expositie “Kritische Keuzes | Personal Perspectives”

30 augustus 2017
Vanaf 16 mei tot en met 13 september is op Nyenrode Business Universiteit de expositie “Kritische Keuzes | Personal Perspectives” te zien met schilderijen van Nyenrode-alumni Rob Weddepohl en Ad Rooymans.
-content-presspage-com-uploads-865-500_besteopenprograms-png Financial Times: Nyenrode Open Executive Programs gestegen als beste van Nederland

Financial Times: Nyenrode Open Executive Programs gestegen als beste van Nederland

30 augustus 2017
Voor het vijfde jaar achtereen waarderen de deelnemers van de Open Executive Programs van Nyenrode Business Universiteit als beste van Nederland, blijkt uit de ranking van de Financial Times. Daarnaast is Nyenrode twee plaatsen gestegen in de ranking ten opzichte van 2016 en staat nu op plaats 48 van de FT-education ranking best open enrollment programs wereldwijd.
-content-presspage-com-uploads-865-500_460-jpg Guus Hiddink te gast bij seminar ‘Leidinggeven aan Winnende Teams’

Guus Hiddink te gast bij seminar ‘Leidinggeven aan Winnende Teams’

Community |  30 augustus 2017
Als er iemand succesvol leiding heeft gegeven aan winnende teams is het Guus Hiddink wel. Hij mocht dan ook niet ontbreken tijdens het seminar ‘Leidinggeven aan Winnende Teams’ op 11 mei 2017. Zijn stelling: ‘Er moet balans zijn in een team, dus er moeten ook rotzakken tussen zitten.’
-content-presspage-com-uploads-865-500_heleenvanhal-portret-mg-95503-2-jpg "Nyenrodiaan: toch vooral een gevoel"

"Nyenrodiaan: toch vooral een gevoel"

30 augustus 2017
"Nyenrode vindt het belangrijk dat er een wederzijdse betrokkenheid bestaat tussen de universiteit en haar alumni. Als hoofd Alumni & External Relations ben ik het aanspreekpunt voor alumnizaken.
-content-presspage-com-uploads-865-500_msc06-11-2015-19-jpg Nationale Studenten Enquête 2017: Studenten zeer tevreden over Nyenrode-opleiding

Nationale Studenten Enquête 2017: Studenten zeer tevreden over Nyenrode-opleiding

Onderwijs |  30 augustus 2017
De studenten van Nyenrode Business Universiteit blijven net als voorgaande jaren zeer tevreden over hun opleiding. In de jaarlijkse Nationale Studenten Enquête van Studie123 2017 waarderen de studenten Nyenrode ver boven het landelijk gemiddelde van de universiteiten in Nederland. De vorig jaar gestarte BSc in Business Administration opleiding scoorde het hoogst met een 4,7 op een schaal van 5.
-content-presspage-com-uploads-865-500_08executiveeducationerwinhollestelleenleenpaape-jpg Nyenrode Customized Solutions

Nyenrode Customized Solutions

30 augustus 2017
“Vergeleken met vroeger zijn de vraagstellingen waarmee bedrijven ons benaderen minder eenduidig geworden”, vertelt Prof. Dr.

Contact

Sta voor de toekomst

Lees meer