Nieuwsoverzicht

Nieuws

Stelz podcast Milan Voet en Glenn Cornelisse van STËLZ: “We vullen elkaar perfect aan!”

Milan Voet en Glenn Cornelisse van STËLZ: “We vullen elkaar perfect aan!”

Community |  12 juli 2024
Kun je eigenlijk wel met een goede vriend een succesvol bedrijf opbouwen? Milan Voet en Glenn Cornelisse bewijzen met STËLZ dat het niet alleen kan, maar juist ook een gouden combinatie kan zijn. In de nieuwste aflevering van de Ondernemend Nyenrode Podcast delen ze hoe hun unieke vaardigheden elkaar aanvullen: de één als creatief marketingtalent en de ander met sterke bedrijfsvoeringsskills. Daarmee vullen ze elkaar perfect aan en hebben ze STËLZ binnen drie jaar tot marktleider in hard seltzer gemaakt.
FTMBA visit Trustpilot 2 Identificeren van morele waarden, mindset en manieren in organisatorisch leiderschap

Identificeren van morele waarden, mindset en manieren in organisatorisch leiderschap

Community |  12 juni 2024
Ontdek belangrijke inzichten in leiderschap van onze MBA-studiereis naar Kopenhagen, met Ocean.io, Trustpilot en Maersk.
Nieuwsoverzicht gamestate Roel Veltmeijer van Gamestate: “We namen een grote gok die heel goed uitpakte”

Roel Veltmeijer van Gamestate: “We namen een grote gok die heel goed uitpakte”

Community |  7 juni 2024
In de nieuwste aflevering van de Ondernemend Nyenrode Podcast duiken we in het verhaal van Roel Veltmeijer, CEO van het populaire Gamestate. Hij toverde oude muffe arcadehallen om tot succesvolle entertainmentcentra met vestigingen in heel Europa. Hoe heeft hij dat voor elkaar gekregen?
BusySeasonTalks NBU 2024-05-24 - 4 “Echt iets willen achterhalen, dat helpt je ook als professional”

“Echt iets willen achterhalen, dat helpt je ook als professional”

Community |  4 juni 2024
De podcast BusySeasonTalks maakt alles in de accountancy bespreekbaar, maar dan luchtig. Vanaf nu gebeurt dat vanuit een vaste studio op Nyenrode Business Universiteit.
Paul van Riessen van Quote nieuwsoverzicht Paul van Riessen van Quote: “Succesvolle ondernemers beginnen vaak vroeg met ondernemen”

Paul van Riessen van Quote: “Succesvolle ondernemers beginnen vaak vroeg met ondernemen”

Community |  14 mei 2024
In deze aflevering is Paul van Riessen, hoofdredacteur van Quote, te gast. Hij biedt een leerzaam inkijkje in de wereld van de vermogensjournalistiek. Hij vertelt over de delicate balans tussen openheid en privacy, de complexiteit van rijkdom en de missie van Quote om financiële waarheden te onthullen. En hij deelt lessen van succesvolle ondernemers, bijvoorbeeld dat het slim is om op zeer jonge leeftijd al te starten met ondernemen.
print.com podcast Marco Aarnink Marco Aarnink, oprichter Print.com en Drukwerkdeal: “Aandacht is een cruciale factor voor succes”

Marco Aarnink, oprichter Print.com en Drukwerkdeal: “Aandacht is een cruciale factor voor succes”

Community |  9 april 2024
In deze aflevering delen we fascinerende inzichten van Marco Aarnink, oprichter en CEO van Print.com. Zo neemt hij ons mee door de ontstaansgeschiedenis en groei van zijn eerste bedrijf, Drukwerkdeal. Ook biedt hij een kijkje achter de schermen toen hij zijn aandelen verkocht en welke stappen hij vervolgens heeft gezet.
Boatique Loek en Ole Vriendschap op campus bloeit uit tot ondernemersavontuur: het verhaal van Boatique

Vriendschap op campus bloeit uit tot ondernemersavontuur: het verhaal van Boatique

Community |  7 februari 2024
Het komt vaker voor op Nyenrode, dat een hechte vriendschap op campus de eerste stap is van een ondernemersavontuur. Oud-bachelorstudenten Loek de Lyon en Ole Nijst delen een gezamenlijke passie voor boten, dat de basis vormde van een studieproject. Dat project mondde uit in hun eigen bedrijf Boatique, een leaseconcept voor elektrische bedrijfssloepen.
Flitsmeister in podcast Sjoerd Perfors van Flitsmeister: “Vind je iets leuk, dan maakt tijd minder uit”

Sjoerd Perfors van Flitsmeister: “Vind je iets leuk, dan maakt tijd minder uit”

Community |  12 december 2023
In de nieuwste aflevering van de Ondernemend Nyenrode Podcast word je meegenomen in het verhaal van Flitsmeister. Deze app begon als een eenvoudig hobbyproject, maar groeide uit tot een onmisbaar 'reismaatje' voor miljoenen automobilisten wereldwijd.

Contact

Heleen Jansen

Heleen Jansen

Communicatieadviseur

Lidy Nebbeling

Communicatieadviseur

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.