Nieuws

Pascale Peters Tips om gelukkiger te zijn in je werk

Tips om gelukkiger te zijn in je werk

Opinie |  19 juli 2021
Verwachten dat je werk altijd leuk is, is niet realistisch. Maar als je te vaak ongelukkig bent in je werk, is het tijd in actie te komen.
Edgar Karssing_ Het is belangrijk je blik te verruimen

Het is belangrijk je blik te verruimen

Opinie |  15 juli 2021
Edgar Karssing, hoogleraar Beroepsethiek aan Nyenrode, vertelt over data, de dialoog aangaan en het verruimen van je blik binnen de verzekeringssector.
Bob de Wit Maak bij finance onderscheid tussen beheren en ondernemen

Maak bij finance onderscheid tussen beheren en ondernemen

Opinie |  13 juli 2021
Waar digitalisering meer blijvend van aard is, schat ik de crisis uiteindelijk in als voorbijgaand.
Roberto Floren "Familiebedrijven vormen de hoeksteen van de economie"

"Familiebedrijven vormen de hoeksteen van de economie"

Opinie |  12 juli 2021
Als geen ander heeft prof. dr. Roberto Flören zicht op de ontwikkeling van en waardering voor familiebedrijven.
Lidewey van der Sluis Zoek naar het optimum in diversiteit en inclusie

Zoek naar het optimum in diversiteit en inclusie

Opinie |  6 juli 2021
Bedrijven willen hun inclusieve aard in de verf zetten, maar botsen tegelijk op grenzen.
Koen Becking "Als leider is het je rol om anderen de ruimte te geven om succesvol te zijn."

"Als leider is het je rol om anderen de ruimte te geven om succesvol te zijn."

Opinie |  1 juli 2021
Authority Magazine had het genoegen om Koen Becking, rector magnificus van Nyenrode Business Universiteit, te interviewen. Als ervaren leider benadrukt Becking dat je moet er zijn voor je team. In tijden van crisis maar ook daarna. Als optimist weet hij dat er betere tijden komen: “Zelfs te midden van een pandemie is het nog steeds belangrijk dat we genieten van wat we doen”, aldus Becking.
Bob Hoogenboom Publicatie ‘Meer Wel’: over nieuwe structuren in de 21ste eeuw

Publicatie ‘Meer Wel’: over nieuwe structuren in de 21ste eeuw

Opinie |  29 juni 2021
‘Meer Wel’ analyseert de stand van zaken en kansen met betrekking tot de publieke structuren en draagt denkrichtingen en oplossingen aan.
Willem van Rhenen Spreek jij de taal van de ander?

Spreek jij de taal van de ander?

Opinie |  28 juni 2021
Wat zijn de kernwaarden binnen een bedrijf? En welke hebben voorrang? Welke rol kan je als Arbo-functionaris spelen bij het bepalen van de kernwaarden en de keuzes daarin?

Contact

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis om leiders en professionals te helpen tijdens de coronacrisis. Abonneer je op L.E.S. in crisis.