Nieuws

Pascale Peters Tips om gelukkiger te zijn in je werk

Tips om gelukkiger te zijn in je werk

Opinie |  19 juli 2021
Verwachten dat je werk altijd leuk is, is niet realistisch. Maar als je te vaak ongelukkig bent in je werk, is het tijd in actie te komen.
Lidewey van der Sluis Zoek naar het optimum in diversiteit en inclusie

Zoek naar het optimum in diversiteit en inclusie

Opinie |  6 juli 2021
Bedrijven willen hun inclusieve aard in de verf zetten, maar botsen tegelijk op grenzen.
Bob Hoogenboom Publicatie ‘Meer Wel’: over nieuwe structuren in de 21ste eeuw

Publicatie ‘Meer Wel’: over nieuwe structuren in de 21ste eeuw

Opinie |  29 juni 2021
‘Meer Wel’ analyseert de stand van zaken en kansen met betrekking tot de publieke structuren en draagt denkrichtingen en oplossingen aan.
Willem van Rhenen Spreek jij de taal van de ander?

Spreek jij de taal van de ander?

Opinie |  28 juni 2021
Wat zijn de kernwaarden binnen een bedrijf? En welke hebben voorrang? Welke rol kan je als Arbo-functionaris spelen bij het bepalen van de kernwaarden en de keuzes daarin?
Pascale Peters Interne coronaschade herstellen kost tijd en geld

Interne coronaschade herstellen kost tijd en geld

Opinie |  22 juni 2021
De terugkeer naar kantoor is ingezet, maar dat betekent niet we de draad weer gewoon kunnen oppakken. Veel teams zijn minder hecht dan voorheen en nieuwkomers zijn in de coronaperiode niet altijd goed ingewerkt.
Jack van der Veen Ketensamenwerking maakt het verschil voor exporteurs

Ketensamenwerking maakt het verschil voor exporteurs

Opinie |  10 juni 2021
Waar ondernemers in de eerste maanden van de COVID-19-pandemie problemen zagen in de vraaguitval, staan bedrijven op dit moment voor een nieuwe uitdaging. Hoe kunnen zij op tijd beschikken over voldoende grondstoffen, halffabricaten of groothandelsproducten?
Marcel Pheijffer "Deur bij Pels Rijcken stond te ver open"

"Deur bij Pels Rijcken stond te ver open"

Opinie |  3 juni 2021
Marcel Pheijffer en Jeroen Princen concluderen dat Pels Rijcken medeverantwoordelijkheid draagt voor de omvangrijke fraude door notaris Oranje.
Ramon van Ingen Purpose: meer dan een buzzword

Purpose: meer dan een buzzword

Opinie |  2 juni 2021
Purpose zou onder andere een positieve invloed hebben op bevlogenheid van medewerkers en de financiële performance van bedrijven.

Contact

Kunegonde Warneke

Kunegonde Warneke

Woordvoerder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis om leiders en professionals te helpen tijdens de coronacrisis. Abonneer je op L.E.S. in crisis.