Nieuws

Jack van der Veen Ketensamenwerking maakt het verschil voor exporteurs

Ketensamenwerking maakt het verschil voor exporteurs

Opinie |  10 juni 2021
Waar ondernemers in de eerste maanden van de COVID-19-pandemie problemen zagen in de vraaguitval, staan bedrijven op dit moment voor een nieuwe uitdaging. Hoe kunnen zij op tijd beschikken over voldoende grondstoffen, halffabricaten of groothandelsproducten?
Marcel Pheijffer "Deur bij Pels Rijcken stond te ver open"

"Deur bij Pels Rijcken stond te ver open"

Opinie |  3 juni 2021
Marcel Pheijffer en Jeroen Princen concluderen dat Pels Rijcken medeverantwoordelijkheid draagt voor de omvangrijke fraude door notaris Oranje.
Ramon van Ingen Purpose: meer dan een buzzword

Purpose: meer dan een buzzword

Opinie |  2 juni 2021
Purpose zou onder andere een positieve invloed hebben op bevlogenheid van medewerkers en de financiële performance van bedrijven.
Petri Hofsté "Auditcommissie moet traditionele financiële focus vermijden"

"Auditcommissie moet traditionele financiële focus vermijden"

Opinie |  31 mei 2021
Auditcommissies moeten helpen bij een herwaardering van weerstandsvermogen en liquiditeitsrisico’s, bepleit viervoudig voorzitter Petri Hofsté.
Irene Jonkers Voor vrienden ga je harder lopen

Voor vrienden ga je harder lopen

Opinie |  20 mei 2021
Verbondenheid gaat gepaard met hechte relaties die leren mogelijk maakt, maar draagt daarnaast bij aan motivatie en algeheel welzijn.
-content-presspage-com-uploads-865-500_andrenijhoflangwerpig-jpg Hoe duurzame marketing je merk sterker maakt

Hoe duurzame marketing je merk sterker maakt

Opinie |  19 mei 2021
Wat is het belang van aandacht voor duurzaamheid in marketing voor je merk én je klanten?
Frank Lekanne Deprez De opkomst van werk-ecosystemen binnen 3N-organisaties

De opkomst van werk-ecosystemen binnen 3N-organisaties

Opinie |  29 april 2021
Kort na de wereldwijde uitbraak van COVID-19 werd duidelijk dat het verborgen ‘menselijk potentieel’ een cruciale schakel is bij het (over)leven in een wereldwijde pandemie.
Bas Hillebrand Slachtoffer of mede-veroorzaker?

Slachtoffer of mede-veroorzaker?

Opinie |  29 april 2021
Is de toerismebranche slachtoffer of mede-veroorzaker van de coronacrisis? En hoe kan de branche ervoor zorgen dat zij in september niet het verwijt krijgt dat het een nieuwe golf heeft gestimuleerd of nieuwe varianten heeft geïntroduceerd?

Contact

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis om leiders en professionals te helpen tijdens de coronacrisis. Abonneer je op L.E.S. in crisis.