Nieuws

Richard Janssen ‘Systemen hebben geen geweten, mensen wel’

‘Systemen hebben geen geweten, mensen wel’

Opinie |  1 juli 2020
De gevolgen van ons individuele handelen in het grotere systeem worden door de coronacrisis goed duidelijk.
Cokky Hilhorst "Het zit ’m in de competenties"

"Het zit ’m in de competenties"

Opinie |  17 juni 2020
Hoe gaan organisaties om met de digitale transformatie en wat maakt hen succesvol? Een reflectie van prof. dr. Cokky Hilhorst, hoogleraar Business & IT aan Nyenrode Business Universiteit.
Misa Dzoljic portret Een witte veeg

Een witte veeg

Opinie |  16 juni 2020
‘Die mond moet wat lager’, zei de docent. Ik keek naar het portret en ik keek naar het model en na wat wikken en wegen moest ik toegeven: ‘Ja, dat denk ik eigenlijk ook wel’.
Julian S.--2 Help je merk (en jezelf) om sterker uit de crisis te komen

Help je merk (en jezelf) om sterker uit de crisis te komen

Opinie |  10 juni 2020
Een sterk merk is essentieel voor zowel het korte- als het lange-termijnsucces van een organisatie.
Feringa_Marjolein3.2_2 Lange termijn richten, korte termijn sturen

Lange termijn richten, korte termijn sturen

Opinie |  2 juni 2020
Dat veranderingen steeds sneller gaan wisten we allemaal wel. Maar op dit moment lijkt alles tegelijk te veranderen.
Niels van Nieuw Amerongen portret Take Care!

Take Care!

Opinie |  29 mei 2020
De coronacrisis heeft al veel bedrijven in de problemen gebracht. In juni komt een tweede steunpakket beschikbaar.
Lidewey van der Sluis Stappenplan voor leiderschap helpt je door de crisis

Stappenplan voor leiderschap helpt je door de crisis

Opinie |  27 mei 2020
Wetenschappelijk stappenplan met 3 fases voor leiderschap kan je door de crisis heen helpen
Jack van der Veen Het zeecontainertijdperk is nog niet voorbij

Het zeecontainertijdperk is nog niet voorbij

Opinie |  20 mei 2020
Internationale productieketens blijken kwetsbaar in de coronacrisis. Gaan bedrijven dichter bij huis produceren?