Deelnemers Foundations of Management ontvangen diploma

7 november 2017
Onderwijs

Maandagavond 30 oktober ontvingen 26 deelnemers van het programma Foundations of Management (FMA) hun diploma tijdens een feestelijke diploma-uitreiking in de Wapenzaal van Nyenrode Business Universiteit. Tijdens FMA leren de deelnemers de essentie van bedrijfskunde binnen één jaar. De combinatie van een eenjarige leergang bedrijfskunde die wordt afgesloten met een erkend diploma was voor Corine Honing de overweging om de studie aan Nyenrode te doen.

In de eerste helft van 2017 waren de laatste reguliere colleges voor de groep. Na elkaar een tijd niet gezien te hebben werd het een avond van stilstaan bij de prestaties van alle deelnemers, herinneringen ophalen, een 'feestcollege' over duurzaam presteren door dr. Bas Kodden (onder andere docent Leiderschap & persoonlijke ontwikkeling) en de daadwerkelijke uitreiking van het diploma. Ook trotse familie, vrienden en collega’s waren aanwezig tijdens de slotbijeenkomst.

Deelnemer Alphons Knuppel dacht alles wel in een managementfunctie te weten. ‘FMA houdt niet alleen een spiegel voor, maar geeft up-to-date kennis en voorbeelden om je functie weer fris en breed op te pakken.’ Voor Michael Schaap heeft FMA vooral zijn blik op organisaties verruimd en geholpen om te begrijpen wat de drivers zijn voor de verschillende onderdelen en deze ook met elkaar weten te verbinden.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.