“Je bent zo succesvol als je team”

17 januari 2023
Onderwijs

Een IT-leider reikt business managers de juiste gereedschappen (data, tools en technieken) aan om processen te verbeteren en technologie in de onderneming te benutten. Maar daarmee ben je er nog niet. Wat maakt een digitaal leider sterk? Jan Willem Rietdijk aan het woord over het Advanced IT Program en leiderschapskwaliteiten die essentieel zijn. “Je moet het leuk vinden om met dingen bezig te zijn die waarde toevoegen en soms baanbrekend zijn.” 

Het Advanced IT Program helpt om leiderschapscapaciteiten te ontwikkelen, om een strategische richting te bepalen, innovatie te stimuleren en de waarde van digitale en IT-investeringen te optimaliseren. Dat is wat Rietdijk als programma-manager van het Advanced IT Program ook met verve duidelijk maakt bij zijn werk aan Nyenrode Business Universiteit.

Lees hier het hele artikel van Jan Willem Rietdijk: Tech for Executives 

Het Advanced IT Program start op 8 maart 2023. Het programma bestaat uit drie modules waar je kennis en nieuwe inzichten op doet om je persoonlijke presentaties te verbeteren als effectief IT leider.

Wil je meer weten over het programma? Kijk hier voor meer informatie en de actuele data.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.