Koen Becking vertrekt per 1 oktober bij Nyenrode

23 februari 2024
Over Nyenrode

Prof. dr. Koen Becking vertrekt als voorzitter van het College van Bestuur en Rector Magnificus van Nyenrode Business Universiteit. Dit hebben Petri Hofsté, voorzitter van het bestuur van Stichting Nyenrode en Koen Becking na gemeenschappelijk overleg bekendgemaakt. Koen Becking houdt het bij zijn eerste termijn die afloopt op 1 oktober van dit jaar. Stichting Nyenrode is begonnen met het zoeken naar een nieuwe voorzitter.

Koen BeckingKoen Becking: “Nyenrode is een mooie organisatie met een rijk verleden. Voortbouwend hierop hebben we de afgelopen jaren flinke stappen gezet in de verdere professionalisering. Ik heb er alle vertrouwen in dat het fundament is gelegd voor verdere groei van Nyenrode. In de komende maanden richt ik mij op de lopende zaken en een goede overdracht aan mijn opvolger.”

Petri Hofsté: “We respecteren Koen’s besluit en bedanken hem voor de samenwerking en zijn inzet om Nyenrode op de kaart te zetten als dé universiteit van en voor het bedrijfsleven. We gaan aan de slag met het selecteren van een opvolger en hopen hierover snel iets te kunnen zeggen.”

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.