Nyenrode Business Universiteit opent vestiging in Amsterdam

15 september 2017
Over Nyenrode

Op 14 september is de nevenvestiging van Nyenrode Business Universiteit in Amsterdam feestelijk geopend. Met de nevenvestiging wil Nyenrode haar internationale aantrekkingskracht vergroten en nieuwe doelgroepen aanboren. Dit jaar is de full time MBA van Nyenrode van start gegaan in Amsterdam. Volgend jaar zal een uitbreiding van het fulltime Master of Science in Management programma op de locatie aanvangen.

Faculteitsleden, studenten, medewerkers en externe partners van Nyenrode waren aanwezig om samen de opening van de Amsterdamse vestiging te vieren.

‘Building connections’

De bijeenkomst werd geopend door lid van het College van Bestuur van Nyenrode Remmelt Vetkamp met een speech rondom het thema ‘building connections’. Remmelt Vetkamp: “Op zoek gaan naar nieuwe connecties begint bij nieuwsgierig zijn, zowel in het bedrijfsleven als in de wetenschap. Wees nieuwsgierig naar je medestudenten en naar de samenleving waar we hier in het centrum van Amsterdam onderdeel van zijn. Maak contact, leg verbindingen met elkaar, vergroot je netwerk, wissel ideeën uit en inspireer elkaar!”

Bijzondere plek

Jessica Peters-Hondelink is de nieuwe directeur van de Nyenrode vestiging aan de Keizersgracht. Ook zij gaf de studenten een opdracht mee: “Wie wil je zijn aan het eind van je studie? Denk erover na, zonder meteen grenzen te stellen, maar durf verder te kijken. Ontdek de culturele en kunstzinnige kant van Amsterdam en ontdek hoe deze bijzondere plek voor jou waarde kan toevoegen en jou kan laten groeien.”

Het pand genaamd de Vijf Keijzers aan de Keizersgracht is afgelopen zomer van binnen gerenoveerd en heringericht. Het moderne interieur heeft een open uitstraling met werkplekken, overlegplekken, studieplekken, de biz lounge en collegezalen die variëren in formaat.

De feestelijke openingsceremonie werd afgesloten met een netwerkborrel en livemuziek. Vanaf nu wordt er naast de vestiging in Breukelen ook gewerkt, gestudeerd en college gevolgd in de nieuwe vestiging van Nyenrode in het hart van Amsterdam.

Bekijk hier het filmpje over de uitbreiding van Nyenrode:

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.