Nyenrode on tour: potentiële BScBA-studenten verrast met een bezoek

22 februari 2021
Community

Voor veel studenten is het in de huidige coronatijd lastig om een vervolgopleiding te kiezen. Waar je voorheen open dagen van hogescholen of universiteiten bezocht, zijn dat nu digitale open dagen en rondleidingen. Dat kan ook anders dacht het team van de Bachelor in Business Administration (BScBA) van Nyenrode Business Universiteit. Als jij niet naar Nyenrode kan komen, dan komen wij naar jou.

In twee dagen heeft het team in een speciale ‘Nyenrode on tour auto’ 17 potentiële studenten bezocht en hen verrast met een goedgevulde tas. De tour ging onder andere naar Den Haag, Laren, Amsterdam en Leiden. En dat viel in de smaak. “Nyenrode on tour is in deze tijd een mooi alternatief voor face to face contact. Ik ben meer te weten gekomen over de aspecten van het leven op campus en de studie. Digitaal was dat niet zo betekenisvol geweest”, zegt Zandor Adams.

Persoonlijke aandacht

Tijdens de open dagen van de BScBA is er veel aandacht voor de experience van de opleiding. Studenten kunnen kiezen uit studeren in Amsterdam of Breukelen. De Amsterdamse experience staat voor het stadse leven en veel flexibiliteit. Studeren in Breukelen is een volledig studentenleven met wonen op de campus. De opleiding kenmerkt zich door veel persoonlijke aandacht door kleine groepen, waardoor er veel focus is op de persoonlijke ontwikkeling. “We merken dat dit in de huidige tijd lastig over te brengen is. Hoe kunnen we het dan beter in de praktijk brengen dan de potentiële studenten een persoonlijk bezoek te brengen,” vertelt Karlijne van den Ende, programma-manager. 

Een impressie van #nyenrodetour vind je op het Instagram account van Nyenrode. Voor meer informatie over de opleiding of het aanvragen van een Campus Tour klik je hier

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.