Nyenrode B&B a resort for life?.....1 April!

1 april 2021
Community

Misschien ben je erin getrapt, misschien had je het meteen door. Het klinkt natuurlijk fantastisch om je een keer kasteelheer of- dame te wanen. Maar het kasteel van Nyenrode wordt geen bed & breakfast. Het kasteel heeft geen restaurant, maar restauratie nodig. Het bekostigen van deze restauratie van het kasteel is echter geen grap: er is veel geld nodig om dit 750 jaar oude monument ook voor de toekomst in volle glorie te behouden. 

Met name de fundering is aan renovatie toe. Door de jaren heen is het kasteel veelvuldig gerestaureerd. Toch ontstaan langzaam scheuren, die op termijn risico op verzakking kunnen vormen. Het Bestuur van Nyenrode en de Nyenrode Community maken zich hard voor het behoud van landgoed en het kasteel in Breukelen. De kosten voor de herstelwerkzaamheden van de fundering worden geschat op 13,2 miljoen euro. We vragen iedereen die Nyenrode en het kasteel een warm hart toedraagt om een steentje bij te dragen. 

Wil jij ook meehelpen? Klik hier voor meer informatie en hoe jij kan bijdragen. 

Heb jij interesse getoond in een weekendje op het kasteel?

We hopen dat je onze 1 april grap om aandacht te vragen voor de noodzakelijke restauratie kunt waarderen. En niet getreurd, we maken het goed met je. Binnenkort ontvang je van ons bericht. En wil je heel graag een weekend doorbrengen in het groen van de Stichtse Vecht? Vlakbij ons landgoed kun je terecht bij Logement Swaenenvecht of Logement aan de Vecht. 

 

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.