Ondernemend Nyenrode Podcast: “Ondernemen is een stalen kin krijgen van het vallen”

Pieter Schoen, medeoprichter van de Nederlandse Energie Maatschappij, in gesprek met studenten van Nyenrode

30 november 2021
Community

In deze podcast-aflevering spreken studenten Jan Anne Amelink en Cas Buskermolen met Pieter Schoen, ondernemer en medeoprichter van de Nederlandse Energie Maatschappij. Een voorbeeld aldus Cas: “Als iemand een succesformule voor ondernemen kent, is het wel deze Rotterdamse ondernemer. Daarnaast kennen we Pieter Schoen ook als kritisch panellid van het programma Dragons’ Den. Een mooi verhaal over vallen en opstaan.”

De Ondernemend Nyenrode Podcast is vanaf nu te beluisteren op bekende podcast kanalen zoals Apple PodcastSpotifyGoogle Podcast, StitcherDeezer en Pocket Casts. Abonneer je via jouw favoriete kanaal, dan weet je zeker dat je geen aflevering mist.

De Ondernemend Nyenrode Podcast is een joviale podcast waarin ambitieuze nieuwsgierige studenten willen leren van succesvolle ondernemers en CEO’s. Hoe verliep hun reis van student naar succes? Wat waren cruciale momenten in hun carrière? Van welke fouten worden ze nu nog zwetend wakker? En welke adviezen hebben ze voor de ondernemers van morgen?  

Ondanks de levenservaring van de geïnterviewden, garanderen de goedgebekte gastheren met slimme rubrieken in een studentikoze sfeer, verrassende lessen, boeiende verhalen en een reward for life!  

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.